ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σεμινάρια Μαγειρικής & προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σεμινάρια Μαγειρικής & προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Στείλε μας την καλύτερη σου συνταγή!

21/12/2015 23:03

dots

Όλο έχουμε μια καλή συνταγή. Αυτή τη συνταγή που την κάνουμε με κλειστά μάτια και είναι το σιγουράκι μας όταν δεν έχουμε έμπνευση ή βαριόμαστε λιγάκι. Ε λοιπόν αυτή την συνταγή ψάχνω, 10 στο σύνολο για την ακρίβεια! Σε συνεργασία με τη ΔΩΔΩΝΗ, αναζητούμε τις 10 συνταγές που θα  μας μαγέψουν, τις δέκα πιο νόστιμες, mind blowing, εμπνευσμένες συνταγές που θα λατρέψουμε. Και οι δημιουργοί τους, θα ανταμειφθούν! 

dots

Dodoni_xmasTab_MadamGingerPost

Για να δοκιμάσετε αν η συνταγή σας μπορεί να μπει στο αγαπημένο μου TOP 10, η διαδικασία είναι απλή:

– Μπαίνετε στο App του διαγωνισμού
– Ανέβασε τη δική σου συνταγή, αρκεί να περιέχει ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ (Φέτα, Γάλα, Γιαούρτι, Κίτρινα & Άλλα Τυριά, Βούτυρο)

Στη συνέχεια θα διαβάσω όλες τις συνταγές σας, θα δοκιμάσω όσες μου φαίνονται ενδιαφέροντες και θα επιλέξω τις 10 αγαπημένες μου! Οι 10 νικητές θα κερδίσουν ένα σεμινάριο μαζί μου στο Cookery Club “Μαθήματα Μαγειρικής” και οι συνταγές τους θα φωτογραφηθούν και θα δημοσιευτούν στο MadameGinger αλλά και σε ειδικό album στην σελίδα της ΔΩΔΩΝΗ στο Facebook.  Δέκα επιπλέον νικητές θα κληρωθούν και θα κερδίσουν προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Άντε λοιπόν! Στύψτε το μυαλό σας και βρείτε αυτή την συνταγή που ξέρετε ότι είναι καταπληκτική, που ξέρετε ότι θα σας δώσει μία από τις δέκα θέσεις στο σεμινάριο!Περιμένω….

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης