Διαγωνισμός: Κερδίστε λικέρ Μαστίχας Skinos & bitters Underberg

Διαγωνισμός: Κερδίστε λικέρ Μαστίχας Skinos & bitters Underberg
Διαγωνισμοί

Το λικέρ Μαστίχα Skinos, το αγαπούσα πάντα. Το Underberg το γνώρισα πολύ πρόσφατα και το αγάπησα και αυτό, τόσο για τις χωνευτικές του ιδιότητες όσο και για τη χρήση που σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Τώρα ήρθε η ώρα να τα γνωρίσετε και εσείς (αν δεν είστε ήδη fan τους) μέσα από το νέο μας διαγωνισμό!

Words: Μαριλού Παντάκη
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Creative Work: Lunik.Lab

dots

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμποιήσετε τη Μαστίχα Skinos και το Underberg. Εμείς φέτος πειραματιστήκαμε μαζί τους, φτιάξαμε αρωματικά cocktails Sour Skinos για το Πασχαλινό τραπέζι και συνοδεύσαμε τη Μαγειρίτσα μας με Underberg για να την χωνέψουμε εύκολα και να φάμε όσο θέλουμε!

Skinos and Underberg

Κληρώνουμε λοιπόν 5 μπουκάλια Μαστίχα Skinos και 5  συσκευασίες με 3 bitter Underberg η καθεμία,  σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας. Ο κάθε τυχερός θα πάρει από 1 Skinos και 1 συσκευασία Underberg .

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, απλά ακουλουθήστε την διαδικασία συμμετοχής. 

  • Κάνετε Like στη σελίδα του Madame Ginger και του Skinos στο Facebook.
  • Αφήνετε το σχόλιο σας κάτω από αυτό το άρθρο ή από τη σχετική ανάρτηση στο Facebook, μέχρι την Δευτέρα 28/04 στις 00:00
  • Αν δεν έχετε Facebook, μπορείτε να στείλετε email για τη συμμετοχή σας με Θέμα “Διαγωνισμός Skinos”, στο [email protected]
  • Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 29/4
  • Oι 5 νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με email για την παραλαβή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία!
#Love #Only,
Madame Ginger

411 σχόλια στο Διαγωνισμός: Κερδίστε λικέρ Μαστίχας Skinos & bitters Underberg

Θέλουμε την γνώμη σας!