Διαγωνισμός mastihashop & Madame Ginger με υπέροχα δώρα

Διαγωνισμός mastihashop & Madame Ginger με υπέροχα δώρα

3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα αξίας 20€ που θα διαλέξουν από το e-shop του mastihashop!

05/10/2018 13:34

Σου άρεσε ο Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό) με αμύγδαλα και λουκούμι μαστίχας; Εάν δεν τον έχεις δοκιμάσει ακόμα, τότε κάντο σύντομα, γιατί σου υπόσχομαι ότι θα σου κλέψει την καρδιά. Κι αν σου αρέσει η αρωματική μαστίχα, λάβε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνουμε με το mastihashop, και ίσως είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν προϊόντα αξίας 20€ από το e-shop του mastihashop, όποια θέλουν εκείνοι. Μπορείς να συμμετέχεις, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα!

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και καλή σου επιτυχία!!!

1) Διάβασε τη συνταγή για τον Κορμό σοκολάτας (μωσαϊκό) με αμύγδαλα και λουκούμι μαστίχας (δες και το video), για να σου έρθει η όρεξη για γλυκό ξεχωριστό.

2) Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook.

3) Κάνε like στη σελίδα του mastihashop στο Facebook.

4) Κάνε Share (Κοινοποίηση) τη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook και άφησε ένα σχόλιο κάνοντας tag το όνομα του φίλου με τον οποίο θα ήθελες να μοιραστείς τον Κορμό σοκολάτας (μωσαϊκό) με αμύγδαλα και λουκούμι μαστίχας (γράφεις @ και το όνομά του/της), μέχρι την Κυριακή 14/10 στις 00:00.

5) Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 15/10.

6) Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για τη διαδικασία παραλαβής των δώρων τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Σημειώσεις:

Οι 3 νικητές θα κληρωθούν από όσους έχουν ακολουθήσει πιστά όλες τις οδηγίες συμμετοχής.

Η παράδοση των δώρων θα γίνει εντός διαστήματος 2 μηνών από την ανακοίνωση των νικητών.


Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

4 σχόλια
  1. Πάντα μας ταξιδεύετε με τα θέματα σας και μας δίνεται μια άλλη οπτική από τα εδέσματα μέχρι τα φαγητά.Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεστε όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης