Διαγωνισμός Uncle Ben’s & Madame Ginger

2 τυχεροί κερδίζουν ένα κουτί γεμάτο νόστιμες εκπλήξεις!

Διαγωνισμός Uncle Ben’s & Madame Ginger
Διαγωνισμοί

Είδατε τη video-συνταγή μας για Ταϋλανδέζικο κοτόπουλο με καλαμπόκι και καρύδα, τη φτιάξατε, σας άρεσε και όσοι δεν τη φτιάξατε ακόμα, σίγουρα τη λιμπιστήκατε. Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε ένα ακόμη κίνητρο για να μαγειρέψετε με υπέροχα προϊόντα Uncle Ben’s. Λάβετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και ίσως να είστε οι τυχεροί που θα κερδίσει το πιό νόστιμο κουτί Uncle Ben’s!   


image

Τί περιέχουν τα κουτιά Uncle Ben’s;

  • 2 ταϋλανδέζικες σάλτσες
  • 1 συσκευασία αρωματικό ρύζι Basmati
  • 1 ποδιά μαγειρικής
  • 1 block με sous plat Έθνικ Σπιτικό

Δηλαδή ότι χρειάζεστε για να μαγειρέψετε για την οικογένεια ή τους φίλους σας λαχταριστό έθνικ σπιτικό φαγητό!

image

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και καλή επιτυχία σε όλους!

1) Κάντε Share (Κοινοποίηση) τη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάνοντας tag το όνομα του φίλου σας για τον οποίο θέλετε να μαγειρέψετε έθνικ σπιτικό, μέχρι την Παρασκευή 30/6.

2) Αν δεν έχετε Facebook, μπορείτε να στείλετε email για τη συμμετοχή σας με Θέμα “Διαγωνισμός Uncle Ben’s”, στο info@madameginger.com

3) Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 1/7

4) Oι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

27 σχόλια στο Διαγωνισμός Uncle Ben’s & Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!