Καλοκαιρινός διαγωνισμός SUNSWEET® & Madame Ginger

Καλοκαιρινός διαγωνισμός SUNSWEET® & Madame Ginger

5 τυχεροί κερδίζουν από 1 μακρόστενη φόρμα κέικ και προϊόντα SUNSWEET®, για όλα τα γλυκά που λιγουρεύονται!

29/05/2018 17:29

Τα δαμάσκηνα μπαίνουν σε λαχταριστές συνταγές που μας γλυκαίνουν και μας δροσίζουν για μέρες! Διάβασε τη συνταγή Κορμός λευκής σοκολάτας με δαμάσκηνα και αμύγδαλα και λάβε μέρος στον Καλοκαιρινό διαγωνισμό που διοργανώνουμε με τη Sunsweet. Ίσως να είσαι ένας απ’ τους τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα για όλες τις καλοκαιρινές δημιουργίες τους!

5 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 φόρμα για κέικ και κορμό και υπέροχα προϊόντα SUNSWEET®, για να φτιάξουν τη συνταγή μας για τον “Κορμό λευκής σοκολάτας με δαμάσκηνα και αμύγδαλα”!

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και καλή σου επιτυχία!

1) Διάβασε τη συνταγή “Κορμός λευκής σοκολάτας με δαμάσκηνα και αμύγδαλα”, για να τη λιγουρευτείς!

2) Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

3) Κάνε Share (Κοινοποίηση) τη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook και άφησε ένα σχόλιο κάνοντας tag το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο θα ήθελες να μοιραστείς τον Κορμό λευκής σοκολάτας με δαμάσκηνα και αμύγδαλα (γράφεις @ και το όνομά του/της), μέχρι τη Δευτέρα 4/6 στις 00:00.

4) Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 5/6

5) O νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου του.

Καλή επιτυχία σε όλους!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Σημειώσεις:

  • Οι 5 νικητές θα κληρωθούν από όσους έχουν ακολουθήσει πιστά όλες τις οδηγίες συμμετοχής.
  • Η παράδοση του δώρου θα γίνει εντός διαστήματος 2 μηνών από την ανακοίνωση των νικητών.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης