Μεγάλος Διαγωνισμός madameginger.com και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Μεγάλος Διαγωνισμός madameginger.com και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Υποτροφία αξίας 7.500€ στην ειδικότητα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (chef)

15/02/2017 11:48

Το madameginger.com και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν σε έναν τυχερό μια πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» (Chef), αξίας 7.500 €, για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού κερδίζουν έκπτωση 45% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους.

Για να μπείτε στην μεγάλη κλήρωση συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο madameginger.com, στη Facebook σελίδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και θα ενημερωθεί τηλεφωνικά!

[ninja_form id=2]

Παρέχοντας ποιοτικές σπουδές Επισιτισμού, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, και διαθέτοντας παράλληλα ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεσή σου με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική σου επιτυχία ως Chef!

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» (Chef) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ υπερέχουν γιατί:

  • «σαρώνουν», ως σπουδαστές, ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ madameginger.com και ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • τα μετάλλια και τις διακρίσεις στις μεγαλύτερες εκθέσεις και διοργανώσεις Μαγειρικής (HORECA, ΕΞΠΟΤΡΟΦ, κ.ά).
  • η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος τους ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο της κατάρτισης και του επαγγελματισμού τους
  • κάνουν την πρακτική τους σε κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (ALDEMAR HOTELS, STARWOOD HOTELS, ASTIR PALACE RESORT, SANI RESORT κ.α.), αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις, όπως «Υπάλληλος του Μήνα»
  • συμμετέχουν αποκλειστικά σε μεγάλα projects, όπως το πρωτοποριακό εγχείρημα στο γήπεδο TAE KWON DO με την κορυφαία εταιρεία μαγερικών σκευών AMC, όπου μαγείρεψαν στο μεγαλύτερο ανοξείδωτο σκεύος του κόσμου, επί 10 ώρες, για 10.000 άτομα, κ.ά

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

#LoveOnly,
Madame Ginger

1 σχόλια
  1. Είμαι η καλύτερη σχολή μπράβο σας και θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να σπουδασω και εγώ εκεί….

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης