Πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός Grana Padano & Madame Ginger

3 τυχερά Gingerakia κερδίζουν από 1 σετ μαχαίρια τυριού και 2 συσκευασίες Grana Padano!

Πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός Grana Padano & Madame Ginger
Διαγωνισμοί

Δε βλέπετε την ώρα να δοκιμάσετε τη θεϊκή σούπα βελουτέ κουνουπίδι και τα σπιτικά τυρένια σφολιατίνια; Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, δείτε το video της συνταγής με τη Madame Ginger και τον Άλεξ Κάβδα στην κουζίνα του MG Food Studio για να σας ανοίξει την όρεξη. Έπειτα λάβετε μέρος στον Πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό και ίσως είστε ένας απ’ τους τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από το Grana Padano!


3 τυχεροί απο εσάς θα κερδίσετε: από 1 σετ με 3 μαχαίρια τυριού και 2 συσκευασίες Grana Padano για να μαγειρέψετε τις αγαπημένες σας συνταγές αλλά και να απολαύσετε το υπέροχο τυρί ως επιτραπέζιο! Πώς;

image

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και καλή επιτυχία σε όλους!

1) Δείτε τη video-συνταγή για Σούπα βελουτέ κουνουπίδι με σπιτικά σφολιατίνια για να σας ανοίξει την όρεξη!

2) Κάντε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube πατώντας εδώ και αφήστε τις ευχές σας για το 2018 σε σχόλιο στο βίντεο”Σούπα βελουτέ κουνουπίδι με σπιτικά σφολιατίνια”, μέχρι την Κυριακή 7/1 στις 00:00.

3) Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 8/1

4) Oι 3 νικητές και οι οδηγίες για την παραλαβή των δώρων θα ανακοινωθούν στα σχόλια του video “Σούπα βελουτέ κουνουπίδι με σπιτικά σφολιατίνια” στο YouTube.

Καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Σημείωση: Οι 3 νικητές θα κληρωθούν από όλους τους εγεγγραμένους χρήστες/subscribers του καναλιού μας.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

26 σχόλια στο Πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός Grana Padano & Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!