Σεμινάριο μαγειρικής Madame Ginger & Grana Padano στο MG Food Studio

Σεμινάριο μαγειρικής Madame Ginger & Grana Padano στο MG Food Studio

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram και ίσως είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριό μου!

20/11/2018 12:48

Ήρθε η ώρα που περίμενες! Το Madame Ginger’s Food Studio ανοίγει τις πόρτες του και σε προσκαλεί να παρακολουθήσεις ένα μοναδικό σεμινάριο μαγειρικής τη Δευτέρα 03/12, που διοργανώνουμε με την Grana Padano. Θα έχεις την ευκαιρία να μπεις στην κουζίνα μας και να μαγειρέψεις με την Madame Ginger  τρεις εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές κι έπειτα να τις απολαύσουμε όλοι μαζί σε ένα γεύμα που θα σου μείνει αξέχαστο. Θα συζητήσουμε, θα γελάσουμε και θα ανταλλάξουμε μαγειρικά μυστικά και ιδέες. Πως θα εξασφαλίσεις θέση στο σεμινάριο; Θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό φυσικά!

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και καλή σου επιτυχία!

1) Διάβασε τη συνταγή “Γιουβέτσι με τυρένια κεφτεδάκια στο τηγάνι” με λαχταριστή Grana Padano για να σου ανοίξει την όρεξη.

2) Κάνε Follow στη σελίδα μας στο Instagram.

3) Κάνε Like στο post του διαγωνισμού.

4) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού στο Instagram, κάνοντας mention 3 φίλους σου που πιστεύεις ότι θα τους άρεσε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο (γράφεις @ και το όνομά του/της), μέχρι την Τετάρτη 28/11 στις 00:00.

5) Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη  29/11.

6) Οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού και θα λάβουν προσωπικό μύνημα για τη διαδικασία συμμετοχής στο σεμινάριο.

Καλή επιτυχία σε όλους. Δεν βλέπουμε την ώρα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

#LoveOnly,
Madame Ginger


  • Οι 3 νικητές θα κληρωθούν από όσους έχουν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες συμμετοχής.
  • Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 03/12, 18:00-21:00, στο Madame Ginger’s Food Studio.
  • Το σεμινάριο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί στο blog και στα social media του Madame Ginger. Επομένως, οποιοσδήποτε λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να είναι σύμφωνος με αυτή τη συνθήκη.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης