Σούπερ διαγωνισμός SUNSWEET® & Madame Ginger

Σούπερ διαγωνισμός SUNSWEET® & Madame Ginger

5 τυχεροί κερδίζουν από 1 στρογγυλή φόρμα και προϊόντα SUNSWEET, για να φτιάχνουν τα αγαπημένα τους γλυκά!

23/03/2018 12:54

Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα εκτός από νόστιμο και υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες, μπαίνουν σε υπέροχα κέικ σοκολάτας και τα απογειώνουν! Δες το video της συνταγής Υγρό κέικ σοκολάτας με δαμάσκηνα και λάβε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό που διοργανώνουμε με τη SUNSWEET®. Ίσως είσαι ένας απ’ τους τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα με τα οποία θα φτιάξουν το λαχταριστό κέικ αλλά και πολλά ακόμη γλυκά!

5 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 στρογγυλή φόρμα (διαμέτρου 22 εκ.) και υπέροχα προϊόντα SUNSWEET, για να φτιάξουν τη συνταγή μας για το “Απόλυτο ζουμερό κέικ σοκολάτας”!

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και καλή σου επιτυχία!

1) Δες τη video-συνταγή Υγρό κέικ σοκολάτας με δαμάσκηνα, για να σου ανοίξει την όρεξη για σοκολατένιο γλυκό!

2) Κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube πατώντας εδώ και πες μας σε ποιόν θα έφτιαχνες το κέικ της συνταγής, σε σχόλιο στο βίντεο Υγρό κέικ σοκολάτας με δαμάσκηνα, μέχρι την Κυριακή 01/04 στις 00:00.

3) Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 02/04

4) Oι 5 νικητές και οι οδηγίες για την παραλαβή των δώρων θα ανακοινωθούν στα σχόλια του video Υγρό κέικ σοκολάτας με δαμάσκηνα.

Σημειώσεις:

  • Οι 5 νικητές θα κληρωθούν από όσους έχουν αφήσει σχόλιο κάτω από το video.
  • Η παράδοση του δώρου θα γίνει εντός διαστήματος 2 μηνών από την ανακοίνωση των νικητών.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.


Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε επίσης