Διαγωνισμός: 2 βιβλία “Η Τέχνη της Αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας”!

Διαγωνισμός: 2 βιβλία “Η Τέχνη της Αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας”!

11/02/2014 16:39

Ε ναι! Το έχουμε καταλάβει! Τρελαίνεστε με τους διαγωνισμούς μας! Γι’αυτό και εξασφαλίσαμε 2 αντίτυπα του νέου βιβλίου των Εκδόσεων Πατάκη “Η Τέχνη της Αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας” της Luciana Cremonini-Λογαρά!

Η Luciana Cremonini-Λογαρά συνθέτει, σε 234 συνταγές έναν ολοκληρωμένο οδηγό της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, προβάλλοντας κλασικά τοπικά πιάτα που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, και επεμβαίνει αυθόρμητα, ξεφεύγοντας από στερεότυπα και δογματισμούς, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τις νέες τάσεις, δίνοντας μια προοδευτική και καλειδοσκοπική διάσταση στην έννοια της μαγειρικής, που γίνεται έκφραση συναισθημάτων και αισθητικής.

Untitled-1

Όπως αναφέρει και η ίδια στην εισαγωγή του βιβλίου, «Η μαγειρική, είναι καλειδοσκοπική: εάν καταλάβετε την κεντρική ιδέα πίσω από μια συνταγή, θα μπορέσετε να τη «μετασκευάσετε» με τον δικό σας τρόπο, χωρίς να αλλοιωθεί η ουσία. Γι’ αυτό το λόγο, στο συγκεκριμένο βιβλίο, κάποιες συνταγές είναι αρκετά αναλυτικές, ενώ άλλες όχι, ώστε να αποκτήσουν τη δική σας προσωπικότητα, τη δική σας αποκλειστική υπογραφή. Μην ξεχνάτε πως βασικό χαρακτηριστικό της μαγειρικής είναι η διασκέδαση κατά τη διαδικασία και η απελευθέρωση της κρυφής σας φαντασίας και του πλούτου της ψυχής σας, γιατί, πάνω απ’ όλα, το φαγητό είναι η ζωή, και δεν υπάρχει ζωή χωρίς ψυχή».

Η διαδικασία συμμετοχής, γνωστή και απλή:

  • Κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Αφήνετε το σχόλιο σας κάτω από αυτό το άρθρο ή από τη σχετική ανάρτηση στο Facebook, μέχρι τις Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 00:00
  • Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
  • Oι δύο νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με email για την παραλαβή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία! 

Love, Madame Ginger

Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας σε 234 συνταγές, Εκδόσεις Πατάκη. Στα βιβλιοπωλεία από €18,70

102 σχόλια
  1. Για να δουμε….το φλουρι που κερδισα στη βασιλοπιτα…(μετα απο 12 χρονια)…θα “κανει δουλιτσα”?

  2. Τέλειο το βιβλίο! Υπέροχος ο διαγωνισμός. Ελπίζω να σταθώ τυχερή. Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία σε όλους.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης