Έρχεται το “Chef’s Table Pastry” τον Απρίλιο στο Netflix

...και δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε λεπτό!

28/03/2018 15:59

Έπειτα από 3 συγκλονιστικές season Chef’s Table στο NETFLIX, όπου λατρέψαμε τον Massimo Bottura, ερωτευτήκαμε τον Alex Atala, εμπνευστήκαμε από τον Gaggan Anand και κλάψαμε από συγκίνηση με την Βουδίστρια μοναχή Jeong Kwan, το NETFLIX μας τρελαίνει τελείως ανακοινώνοντας το Chef’s Table Pastry με τέσσερα τιτανοτεράστια ονόματα pastry chefs από όλον τον κόσμο να πρωταγωνιστούν και να μας ξεναγούν στον υπέροχο, αγγελικά πλασμένο από ζάχαρη και σοκολάτα κόσμο τους.

Στον ολόφρεσκο λοιπόν κύκλο επεισοδίων Chef’s Table Patry, ο Filmmaker David Gelb και η ομάδα του ακολουθούν τέσσερις λατρεμένους, ταλαντούχους και γνωστούς Pastry Chefs οι οποίοι όπως και στις προηγούμενες σεζόν θα μας μιλήσουν για τη ζωή τους, για την πορεία τους στις κουζίνες και τις γλυκιές αυτή τη φορά δημιουργίες τους. Μαζί τους θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη, την Σικελία, το Μπαλί και την Ισπανία, θα δούμε τις κουζίνες και την καθημερινότητα τους και θα μας τρέξουν σίγουρα τα σάλια με τα γλυκά τους.

Οι 4 Pastry Chefs είναι:

Η Christina Tosi από το Momofuku Milk Bar με τις διάσημες, υπέροχες τούρτες της και τα λαχταριστά cookies της.

Ο chef Corrado Assenza, διάσημος σε όλον τον κόσμο παγωτό του. Στο μαγαζί του “Caffé Sicilia Noto” στην Σικελία υπάρχει μόνιμα μια τεράστια ουρά με ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο που θέλουν να γευτούν το gelato του.

O Jordi Roca από το τρίτο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2017 “El Celler de Can Roca“. O Jordi βραβεύτηκε το 2014 από το Restaurant magazine ως ο καλύτερος Pastry Chef στον κόσμο και ανυπομονούμε να τον δούμε να δημιουργεί αλλά κυρίως να ακούσουμε την ιστορία του.

Το πρώτο dessert-only εστιατόριο στον κόσμο, το Room 4 Dessert, δημιουργήθηκε στο Μπαλί από τον Will Goldfarb τον τέταρτο πρωταγωνιστή του Chef’s Table Pastry.  Ο Will βρίσκεται στη λίστα με τους 10 καλύτερους Pastry Chef στον κόσμο από το Pastry Art and Design και ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου Pastry Chef στην Αμερική από τα James Beard Awards.

To Chef’s Table Pastry, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στο NETLFIX. Μην το χάσετε…

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης