Γλείφοντας γαρίδες στα 36.000 πόδια

Γλείφοντας γαρίδες στα 36.000 πόδια

Το νέο μενού της Lufthansa είναι ο παράδεισος των foodies

26/03/2018 17:01

Αν είστε από εκείνους που “πετάτε” στην Οικονομική θέση και σε κάθε διηπειρωτικό σας ταξίδι ζηλεύετε όσους απολαμβάνουν προνόμια Business Class (και ποιος δεν τους ζηλεύει εδώ που τα λέμε), σας έχουμε καλά νέα. Η μέρα που θα μπορείτε να τρώτε ζουμερές μπριζόλες σε πορσελάνινα σερβίτσια, δεν αργεί να έρθει.

Η Lufthansa ανήγγειλε ένα νέο πρόγραμμα για τους επιβάτες της Οικονομικής και της Premium Οικονομικής Θέσης, σύμφωνα με το οποίο θα μπορούν να επιλέγουν λαχταριστά πιάτα ανάμεσα από επτά διαφορετικά μενού, πληρώνοντας ένα έξτρα αντίτιμο.

Οι επιβάτες θα μπορούν μεταξύ άλλων να παραγγείλουν μοσχαρίσιο steak με side πιάτα.

Τα “A la Carte” γεύματα θα περιλαμβάνουν ψητές μπριζόλες, Βαυαρικά ορεκτικά, μεσογειακή συνταγή σπαγγέτι με γαρίδες, εξωτικό Ταϊλανδέζικο πιάτο με κάρυ, και ένα πιάτο με επιλογή από Ιαπωνικό σούσι. Όσοι ακολουθούν πιο υγιεινή διατροφή, θα μπορούν να επιλέξουν ένα Ασιατικό μενού με κινόα, ενώ όλα αυτά θα σερβίρονται σε πορσελάνινα σερβίτσια. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα προσπαθώ να πιάσω το σούσι με τα τσοπ στικς και εκείνο θα προσγειώνεται στο σπαγγέτι του διπλανού. Αυτές είναι πραγματικά μοναδικές στιγμές.

Το νέο μενού θα είναι διαθέσιμο από το Μάιο του 2018 σε όλες τις πτήσεις της Lufthansa από και προς Μόναχο & Φρακφούρτη.

Το νέο μενού θα προσφέρεται από τον Μάιο σε όλες σχεδόν τις διηπειρωτικές πτήσεις της Lufthansa από και προς Φρανκφούρτη και Μόναχο και κάθε γεύμα θα κοστίζει από 19 έως 33 ευρώ. Η κράτηση του γεύματος θα μπορεί να γίνεται στο site της εταιρείας, το αργότερο μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Το “A la Carte Dining” δεν θα αντικαταστήσει το κανονικό μενού και τα ποτά που προσφέρονται ήδη στους επιβάτες της Οικονομικής και Premium Οικονομικής θέσης αλλά θα υπάρχει ως επιπλέον επιλογή για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Lufthansa

Το πράσινο κάρρυ όπως θα σερβίρεται στα 36.000 πόδια

Πάντα (έτρωγα),
Αντιγόνη

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης