Νέα “Χρυσή Σειρά” ζυμαρικών από τη MISKO

Νέα “Χρυσή Σειρά” ζυμαρικών από τη MISKO

Οι πιό νόστιμοι "θησαυροί" στο τραπέζι μας!

05/01/2017 20:11

Η αγάπη για τα ζυμαρικά δεν πεθαίνει ποτέ αλλά όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιό δυνατή. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τον ενθουσιασμό μας όταν μάθαμε για τη νέα “Χρυσή Σειρά” ζυμαρικών από τη MISKO, τα μοναδικά ελληνικά ζυμαρικά από Μονοποικιλιακό Σιτάρι!

Τί κάνει αυτά τα ζυμαρικά να ξεχωρίζουν; Είναι φτιαγμένα από μία και μοναδική ποικιλία σιταριού, τα εξαιρετικής ποιότητας Σβέβο, ενώ η ειδική παραγωγική διαδικασία στο Μύλο και στο εργοστάσιο, δεν επιτρέπει την ανάμιξή του με άλλα σιτηρά! Έτσι τα ζυμαρικά αυτά, με την εξαιρετική γεύση, το χρυσοκίτρινο χρώμα και το υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

Το καλύτερο; Η MISKO “Χρυσή Σειρά” αποτελείται απο ζυμαρικά σε 6 σχήματα που ήδη μας κάνουν να ονειρευόμαστε πολλές και διάφορες συνταγές που θα φτιάξουμε για το τραπέζι μας το νέο χρόνο. Παστίτσιο, Ματσάτα, Σπαγγετίνη Νο10, Σπαγγέτι Μακαρούνια, Πλεξούδες και Κριθαράκι!..Μμμμ…

Super Tip

Απογειώστε τις συνταγές μας με Ζυμαρικά χρησιμοποιώντας τη νέα “Χρυσή Σειρά” της MISKO

Τελικά οι πιο νόστιμοι “θησαυροί” δε βρίσκονται σε σεντούκια αλλά στις νέες, μοντέρνες, χρυσόμαυρες συσκευασίες της “Χρυσής Σειράς” από τη MISKO. Και αυτό το “θησαυρό” δεν τον κρατάμε μυστικό αλλά τον μοιραζόμαστε με όλους εσάς τους καλοφαγάδες!

PS: Ο αγαπημένος μας chef επιστρέφει στο νέο διαφημιστικό της MISKO για τη “Χρυσή Σειρά” σε ένα τηλεοπτικό που αγαπήσαμε για την αισθητική του. 

MG Team

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης