Ο Anthony Bourdain επιστρέφει με την 10η σεζόν “Parts Unknown” στο CNN

Τρέλανε μας Αντωνάκη!

15/09/2017 11:26

“Η πιο παράξενη, τρελή και πιο δημιουργική σαιζόν έως τώρα.” Έτσι περιγράφει ο ίδιος ο Anthony Bourdain τη νέα σαιζόν της εκπομπής του Parts Unknown που βλέπουμα μανιωδώς τα τελευταία 9 χρόνια στο CNN. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο εξάλλου, από τον πιο hot, sexy, ψαγμένο, gourmand και cool traveller της τελευταίας 15ετίας.

image

Η 10η σαιζόν λοιπόν ξεκινά την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 21:00 με το επεισόδιο της Σιγκαπούρης ενώ στα υπόλοιπα 7 επεισόδια θα ακολουθήσουμε τον Bourdain στις Γαλλικές Άλπεις, το Πουέρτο Ρίκο, το Λάος, τη Νιγηρία, το Σιάτλ, τη Σρι Λάνκα, το Πίτσμπουργκ και τη Νότια Ιταλία.

image
May 25, 2017: Anthony Bourdain rides a train from Colombo, Sri Lanka north to Jaffna, Sri Lanka on May 25, 2017. (photo by David Scott Holloway)

Οι δημιουργοί της σειράς όμως λαμβάνοντας υπόψιν τους την λαχτάρα μας να ξαναδούμε τον Bourdain να περιφέρεται (κάποιες φορές μεθυσμένος) στους δρόμους της πόλης που επισκέπτεται, να τρώει απίθανα φαγητά και να συζητάει με λοκάλια όχι μόνο της γαστρονομικής σκηνής της χώρας αλλά πολλές φορές με πολιτικούς, μουσικούς, εστιάτορες αλλά και μικροπωλητές, πόρνες και παιδιά, αποφάσισαν για φέτος να μας κάνουν δύο δωράκια! Την ίδια μέρα στις 20:00 έχουν ετοιμάσει ένα ειδικό “Prime Cuts” όπως το ονομάζουν επεισόδιο με τα highlights των 9 προηγούμενων χρόνων ενώ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη μετάδοση το ντοκυμαντέρ Jeremiah Tower: The Last Magnificent, παραγωγής του ίδιου του Bourdain!

Παράλληλα με τη σειρά και μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου η σελίδα Explore Parts Unknown θα ανανεώνεται με videos, φωτογραφίες, άρθρα αλλά και τις σημειώσεις του ίδιου του Bourdain από κάθε καινούριο προορισμό.

MG Team

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης