Πέτα χαρταετό και βοήθησε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Πέτα χαρταετό και βοήθησε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

03/02/2018 11:37

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς μας προσκαλεί να βοηθήσουμε τον χαρταετό του να πετάξει ψηλότερα από πέρυσι για καλό σκοπό! Στόχος φέτος είναι ο χαρταετός, διαχρονικό σύμβολο χαράς και παιδικής ζωντάνιας, να ξεπεράσει τα 200 μ. έως την Καθαρά Δευτέρα ώστε ο Μακεδονικός Χαλβάς να καλύψει τα ετήσια έξοδα του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού προγράμματος αποκατάστασης δέκα ανασφάλιστων/άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Historical Fact

 Το πέταγμα του χαρταετού συμβολίζει την πνευματική ανάταση του ανθρώπου και αποτελεί παραδοσιακό έθιμο της Καθαράς Δευτέρας. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο ελληνικός ουρανός γεμίζει με πολύχρωμους χαρταετούς και το τραπέζι μας με νηστίσιμες λιχουδιές όπως ο Μακεδονικός Χαλβάς. Συμβουλή: Το πέταγμα του χαρταετού θέλει ιδιαίτερη μαστοριά, γι’αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ζύγια της καλούμπας και στο μέγεθος της ουράς.

Ένα «κλικ» στο petaxartaeto.gr μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να στηρίξει τα βήματα ζωής των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ!

Τέλος, μην ξεχνάτε: Καθώς το πρώτο εορταστικό τριήμερο του έτους πλησιάζει, εφοδιαστείτε κι εσείς με όλα τα βασικά συστατικά της γιορτινής αυτής μέρας: καλή παρέα, νηστίσιμους μεζέδες και φυσικά… τον πρωταγωνιστή της ημέρας, τον Μακεδονικό Χαλβά!

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης