Το μιλφέιγ σοκολάτα που ονειρεύτηκες είναι πραγματικότητα…

Το μιλφέιγ σοκολάτα που ονειρεύτηκες είναι πραγματικότητα…

...στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης!

13/11/2017 10:22

Το φημισμένο μιλφέιγ των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης μπορούμε πλέον να το απολαύσουμε και σε νέα γεύση σοκολάτα, ακριβώς όπως το ονειρευτήκαμε… Μια έκρηξη σοκολάτας που τη γεύεσαι παντού, από τα χίλια φύλλα τραγανής σφολιάτας, την κρέμα πατισερί στο εσωτερικό και τη σαντιγί που το αγκαλιάζει, έως την βροχή κακάο που ολοκληρώνει την παρασκευή του.

Η νέα γεύση μιλφέιγ συναγωνίζεται επάξια την κλασική και γίνεται ένας ακόμα λόγος για να μείνουμε αφοσιωμένοι στην γλυκιά παράδοση μιλφέιγ των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, που γεννήθηκε στα εργαστήριά τους το 1954 και από τότε δεν έχει σταματήσει στιγμή να πασπαλίζει με άχνη τις ωραιότερες στιγμές μας.

Χρησιμοποιούν πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά ενώ το μιλφέιγ -κλασικό ή σοκολάτα- δημιουργείται από τους pastry chef στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων τους, τη στιγμή της παραγγελίας μας, για να το απολαμβάνουμε πάντα ολόφρεσκο και λαχταριστό.

Και οι δύο γεύσεις μιλφέιγ κυκλοφορούν σε κλασικό ατομικό, οικογενειακές τούρτες και σε νέο ατομικό μέγεθος σε special τιμή.

MG Team


Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη | Site | Facebook | Instagram


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης