Το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είναι γεγονός

Το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είναι γεγονός

Έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά!

10/01/2017 22:32

Το ότι εδώ στο Madame Ginger εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ το γνωρίζετε καλά. Άλλωστε έχουμε μπεί μέχρι και στο εργοστάσιο της εταιρίας στα Ιωάννινα και δηλώνουμε αμετανόητοι θαυμαστές των γαλακτοκομικών και τυροκομικών της προϊόντων. Ήταν, επομένως, μεγάλη η χαρά μας όταν μάθαμε ότι θα φέρουν το αγαπημένο μας κυπριακό χαλλούμι στην ελληνική αγορά.

Συνδυάζοντας άψογα την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία με την παράδοση της Κύπρου, το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητά του. Διαθέτει ιδιαίτερο άρωμα και μία ξεχωριστή γεμάτη γεύση, που οφείλεται στο 100% αγελαδινό, πρόβειο και γίδινο κυπριακό γάλα, στον αυθεντικό τρόπο παραγωγής του και στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ελέγχου που εφαρμόζει για παραπάνω από μισό αιώνα η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ.

Quote

 “Στη ΔΩΔΩΝΗ, στόχος μας είναι να διευρύνουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και να το εμπλουτίζουμε με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιας γεύσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών.”, δηλώνει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και ανήκει στη σειρά των κυπριακών τυριών ΔΩΔΩΝΗ, τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Κύπρο, με βάση την παραδοσιακή κυπριακή συνταγή και μέθοδο, στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λεμεσό.

Δοκιμάστε την συνταγή που δημιουργήαμε για το Dodoni.eu “Σαλάτα ρόκας με ψητή κολοκύθα και χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ”.

Με 53 χρόνια ιστορίας, με αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, φτιαγμένα με 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 43 χώρες του κόσμου(!) η ΔΩΔΩΝΗ μας φέρνει το υπέροχο, μαστιχωτό χαλλούμι της που θα γεμίσει τις κυπριακές μας πίτες, θα μπεί στις σαλάτες μας και θα συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά πιάτα στο τραπέζι μας.

MG Team


Site | Facebook | Instagram


Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης