Χρόνια πολλά στα αγαπημένα μας ζυμαρικά!

Χρόνια πολλά στα αγαπημένα μας ζυμαρικά!

Η MISKO γιορτάζει και δίνει μοναδικά δώρα στους καταναλωτές της με μεγάλο επετειακό διαγωνισμό!

04/03/2017 11:14

90 χρόνια πέρασαν απο τότε που η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών MISKO εισέβαλλε στα καθημερινά, οικογενειακά τραπέζια μας και συντροφεύει όλες τις συνταγές που αγαπάμε και απολαμβάνουμε. Και το γιορτάζει! Με ένα εορταστικό φυλλάδιο στο οποίο θα βρείτε πρωτότυπες MISKO συνταγές απο 8 food bloggers και ανθρώπους των media (φυσικά μία απο αυτές είναι δική μας!) αλλά και έναν μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό “90 χρόνια MISKO” όπου όλοι εσείς που τόσα χρόνια την προτιμάτε στα μαγειρέματά σας θα κερδίσετε φοβερά δώρα!

Η αγάπη μου για την MISKO  ξεκινάει από πολύ παλιά: από τότε που η γιαγιά μου η Μαλία μου έφτιαχνε μενουδέλι με τον χοντρό φιδέ, από τα τραπέζια της Σαρακοστής με το κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι της μαμάς μου, από τα φοιτητικά μαγειρέματα και τις πρώτες αποτυχίες να πετύχω το παστίτσιο της γιαγιάς μου. Η σχέση αυτή φτάνει μέχρι σήμερα όπου ένας τρελός chef έρχεται στην κουζίνα μου και του φτιάχνω μια μακαρονοσαλάτα που θα θυμάται για πάντα και στα τραπέζια μου υπάρχει πάντα ένα πιάτο με ζυμαρικά. Για το επετειακό φυλλάδιο της MISKO επέλεξα να φτιάξω μια συνταγή λίγο πιο μοντέρνα αλλά με αναφορές στην παιδική μου ηλικία αφού η μαμά μου με έμαθε να αγαπώ την κολοκύθα και τα μυρωδικά. Με ένα κριθαρότο λοιπόν με κρέμα κολοκύθας και μυρωδικά αποφάσισα να πω “Χρόνια Πολλά MISKO” και εσείς μπορείτε να την βρείτε στο επετειακό φυλλάδιο μέσα στις πολυσυσκευασίες που κυκλοφορούν.

image

Όσο για τον διαγωνισμό?  Αγοράστε τις επετειακές πολυσυσκευασίες από το super market, βρείτε τον κωδικό και μπείτε στο microsite του διαγωνισμού για να μάθετε πώς θα διεκδικίσετε δωροεπιταγές από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, σκεύη και συσκευές μαγειρικής και άλλα φανταστικά δώρα…Καλή επιτυχία σε όλους!

image

MG Team

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης