Η καλύτερη μαγειρίτσα της Αθήνας…

Η καλύτερη μαγειρίτσα της Αθήνας…

...είναι στην Ήπειρο!

06/04/2015 19:51 Αθήνα

Το Οινομαγειρείον Ήπειρος το αγάπησα, γιατί πρώτα αγάπησα τον άνθρωπο που το έφτιαξε πριν 12 χρόνια και μας έχει πια αφήσει, τον Τζίμη. Στη συνέχεια, εθίστηκα στο γιουβέτσι και την μαγειρίτσα του και λατρευτήκαμε ακαριαία με την κόρη του την Ράνια η οποία έχει το μαγαζί σαν δεύτερο σπίτι της. Σήμερα, κάθε Μεγάλο Σάββατο, παίρνω την κατσαρολίτσα μου και κατηφορίζω προς την Βαρβάκειο….

…Εκεί θα συναντήσω τη Ράνια και θα κάτσουμε στο τραπέζι μας να τα πούμε. Πάντα θα αναφερθούμε στον Τζίμη και θα μου πει δυο ή και τρεις από τις ιστορίες του. Η Ράνια τρέχει το μέρος μόνη της από τότε που έφυγε ο μπαμπάς της, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα! Οι συνταγές, ίδιες όπως τις έφτιαχνε εκείνος. 7 σούπες φτιάχνονται κάθε μέρα, αρνάκι φρικασέ, το αγαπημένο μου γιουβέτσι και ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, φτιάχνει αρνί σούβλας και κοκορέτσι.

Η μαγειρίτσα όμως είναι το κάτι άλλο. Ψιλοκομμένη, αρωματική, φτιαγμένη με εξαιρετική πρώτη ύλη και αληθινό ζωμό που βράζει για ώρες στις τεράστιες μαρμίτες του εστιατορίου. Και το καλύτερο? Μπορείτε να πάρετε και εσείς την κατσαρόλα σας, να πάτε στην Ήπειρο και να πάρετε την μαγειρίτσα take away, έτοιμη και καλομαγειρεμένη για το Πασχαλινό σας τραπέζι. Εκτός από τον μαγικό ζωμό, η Ράνια δίνει πακέτο κοκορετσάκι από συκωταριά αρνίσια γάλακτος χειροποίητο και μπουτάκι αρνίσιο γάλακτος σούβλας. Τι άλλο θέλετε για το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου?

Πείτε στην Ράνια ότι σας στέλνει η Madame Ginger και θα σας κάνει μία από αυτές τις συγκλονιστικές, αγαπησιάρικες, σφιχτές αγκαλιές της!

Πι Ες:Επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη, πάρτε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί ή στείλτε Mail στη Ράνια και παραγγείλετε τις μερίδες που θέλετε.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Οινομαγειρείον “Η ‘Ηπειρος”, Βαρβάκειος Αγορά – 210 3240773, [email protected], Facebook Page

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης