9 λόγοι για να δοκιμάσεις το νέο μενού του Rock n Roll

9 λόγοι για να δοκιμάσεις το νέο μενού του Rock n Roll

Το στέκι της Λουκιανού δεν είναι μόνο για ποτό και χορό αλλά και για να δοκιμάσετε το καταπληκτικό φαΐ που σερβίρει.

08/05/2019 14:02 Κολωνάκι

Μην μακρυγορούμε γιατί πεινάμε κιόλας. Το Rock n Roll το ξέρουν και οι πέτρες. Ο ορισμός του διαχρονικού στεκιού για φαΐ, ποτό και τρελό χορό. Μη ξαναλέμε τα ίδια. Στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι από τις 20.00 και μετά σας περιμένει καθημερινά ένα ιδανικό μενού για να τελειώσετε τη μέρα σας ή για ν΄αρχίσετε τη νύχτα σας. Ένα ιδιαίτερο μενού από έναν ιδιαίτερο σεφ που προσπαθεί να ισορροπήσει την ανάγκη για ωραίες γεύσεις που θα μας οδηγήσουν σε φρενήρη διασκέδαση. Ας περάσουμε στο ψητό ώστε ν’ απαντήσουμε στο ερώτημα του τίτλου. Ποιοι είναι άραγε οι λόγοι για να δοκιμάσουμε το μενού στο Rock n Roll;

1. Γιατί μαγειρεύει ο κύριος της φωτογραφίας

Ο Χριστόφορος Πέσκιας δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γαστρονομικής Αθήνας επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος, στο μαγαζί που τον καταξίωσε. Το μενού δεν βασίζεται πια μόνο στην αμερικάνικη κουζίνα αλλά έχει προσθήκες και από άλλα σημεία του πλανήτη. Ιταλική κουζίνα, μεξικάνικη, Ταϊλάνδη αλλά και η Ιαπωνία συνθέτουν τον παγκόσμιο κατάλογο.

2. Για να δοκιμάσετε τις πίτσες

Λαχταριστές, με λεπτή ναπολιτάνικη ζύμη, ότι πρέπει για να τις χωνέψετε γρήγορα και ν’ ανέβετε στην πίστα. Τέσσερις παραλλαγές, με την κλασική margarita, την Salumeria που βλέπετε στη φωτογραφία με chorizo και jamon.

3. Για να δοκιμάσετε τα burger

Απλά υλικά. Αυτά που χρειάζονται. Μοσχαρίσιος κιμά. τυρί, μπέικον, τηγανιτές πατάτες. Δεν είναι ανάγκη να πάτε μέχρι την Αμερική για να το δοκιμάσετε. Σερβίρεται και με blue cheese.

Διαβάστε τη συνέχεια στην Popaganda, πατώντας εδώ.

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης