Αυτές τις λαχταριστές πίτες τις βρίσκετε στο πιο μικρό μαγαζί του Συντάγματος

Αυτές τις λαχταριστές πίτες τις βρίσκετε στο πιο μικρό μαγαζί του Συντάγματος

Με φρέσκα υλικά και συνταγές από τη Μικρά Ασία, το Harry's Kitchen ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα στον τομέα «πίτα» στο κέντρο της Αθήνας.

21/06/2018 16:31 Αθήνα

Σε μια εποχή που έχουμε γαλουχηθεί με την έκφραση «το μέγεθος μετράει» έχουμε σχεδόν ξεχάσει πως τα διαμάντια αν και μικρά στο μέγεθος αξίζουν περισσότερα. Αν μη τι άλλο είναι ρομαντικές οι σκέψεις όταν βλέπεις την ουρά έξω από τη μικροσκοπική βιτρίνα του Harry’s Kitchen.

Βρίσκεται στον πεζόδρομο της Οδού Αξαρλιάν στο κέντρο της Αθήνας (ενώνει μ’ ένα «γάμα» την Περικλέους με τη Βουλής) και από την πρώτη στιγμή ανάγκασε τη γειτονιά ν’ αναφωνήσει πως «κάτι έχουμε εδώ». Και σε μια περιοχή που για να ξεχωρίσεις στον τομέα της εστίασης και ειδικά στην πίτα, πρέπει να κοπιάσεις αρκετά.

«Ο προπαππούς μου είχε ταρσανά στην Αττάλεια. Έφτιαχνε μαούνες.  Όταν έκοβε το σχοινί με το μπαλταδάκι για να πέσει στη θάλασσα το καΐκι, έλεγε γιαλα για σατίρ. Και από εκεί έγινε Σατίρογλου όπου ο πατέρας μου το άλλαξε στην Ελλάδα και το έκαναν Σατυρίδης.»

Διαβάστε τη συνέχεια στην Popaganda, πατώντας  εδώ

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το Harry’s Kitchen βρίσκεται στον πεζόδρομο της Οδού Αξαρλιάν στο Σύνταγμα. – Facebook
1 σχόλια
 1. Διαβάζω και ενθουσιαζομε τόσο πολύ, διότι έχω επιθημηση την πατρίδα μας.. Είμαι πολλά χρόνια στην Αμερική, κ έχω σχεδόν πέντε χρόνια να έρθω στην Ελλάδα…

  Ευχαριστούμε για τεις ωρεες συνταγές.. Τεις πληροφορίες για τα διάφορα νησιά. Ειμε κ εγώ από τεις Κυκλάδες, Σαντορινια, Νιοτισα,(Ίος) κ Σμυρναια, γεννημένη στην Αφρική 😊

  Η μαγιρική ηταν η καριέρα μου, για 25χρονια, μια κ μεγάλωσα τα παιδιά μου, κ μαγειρευαμε μαζί.. Ήταν οικογενειακό το ταλεντο👍😁εκτός πριν τρία χρόνια ..
  Λοιπόν, μπράβο, πολλά συγχαρητήρια!!
  Με θερμές ευχές κ πρόοδο πάντα ❤️
  Αγαπια (Chef Pia)

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης