Ευβιότοποι. Τα πρότυπα βιολογικά αγροκτήματα

Ευβιότοποι. Τα πρότυπα βιολογικά αγροκτήματα

Η νέα αντίληψη στην κατανάλωση βιολογικού κρέατος

05/07/2015 16:40 Ν. Ερυθραία

dots

Είχα ακούσει για τους Ευβιότοπους πριν κάποια χρόνια από τον φίλο μου τον Δημήτρη Φωτόπουλο (ιδιοκτήτης του αγαπημένου μου εστιατορίου ΑΝΕΤΟΝ). Επισκέπτεται συχνά την φάρμα στην Εύβοια και πάντα επιστρέφει χαλαρωμένος, χαρούμενος και σε πλήρη ευεξία. Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε έναν άνθρωπο της πόλης η επαφή με τη φύση και ο Δημήτρης πάντα μου έλεγε ότι η φάρμα των Ευβιότοπων είναι ένας Παράδεισος επί Γης.

Οι άνθρωποι εκεί, αγαπάνε τα ζώα τους, τα φροντίζουν, τα φωνάζουν με τα ονόματά τους. Τα αφήνουν να λιαστούν την ημέρα και να τρέξουν και τα ταΐζουν με βιολογική τροφή υψηλής ποιότητας. Στους Ευβιότοπους, οι άνθρωποι είναι σίγουροι για αυτό που παράγουν, για να είμαστε εμείς σίγουροι για αυτό που τρώμε. Και στο νέο τους κατάστημα στην Νέα Ερυθραία, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόταση στην κατανάλωση βιολογικού κρέατος. Εμείς το επισκεφτήκαμε, ψωνίσαμε και έγινε το πιο αγαπημένο μας Meat Spot!

Εδώ τα προϊόντα παραλαμβάνονται αυθημερόν από το υπερσύγχρονο τυποποιητήριο της οικογενειακής επιχείρησης  και διατίθενται αποκλειστικά συσκευασμένα, φέροντας όλα τα διακριτικά προέλευσης, βιολογικής εκτροφής, ημερομηνιών τυποποίησης και προτεινόμενης κατανάλωσης. Στα ραφάκια μπορείτε να βρείτε και τα αλείματα & σάλτσες Ήδιστον για συνοδεύσετε τα ψητά σας ή να φτιάξετε τα μαγειρευτά σας.

Στους Ευβιότοπους δίνουν τεράστια σημασία στην ποιότητα της πρώτης ύλης με τεχνογνωσία στην εκτροφή και καινοτομία στην τυποποίηση. Επεκτείνονται με το νέο αυτό κατάστημα, εμμένοντας στις αρχικές τους αξίες: σεβασμός στη φύση και στα ζώα, ήπιες μέθοδοι κτηνοτροφίας, προσωπική φροντίδα στην παραγωγή και υπευθυνότητα απέναντι στον κάθε καταναλωτή. Έτσι, το μεράκι για την ερασιτεχνική οικόσιτη κτηνοτροφία μετεξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκτροφής, τυποποίησης και διάθεσης βιολογικού κρέατος, καθιστώντας τους Ευβιότοπους την πλέον καινοτόμα και πρωτοποριακή κτηνοτροφική μονάδα στην Ελλάδα.

“Εδώ τρώμε καλά γιατί τρώμε σωστά. Τρώμε το κρέας όπως θα έπρεπε να είναι.”

Με το νέο τους κατάστημα, οι Ευβιότοποι μας καλωσορίζουν στη νέα τους εποχή και μας καλούν να ανακαλύψουμε μαζί το κρέας από την αρχή. Όπως μας είπε ο κ. Μηνάς Χάλαρης, Ιδρυτής Ευβιότοπων, στους Ευβιότοπους επιλέγουν να επιβλέπουν και να φροντίζουν προσωπικά κάθε στάδιο της διαδικασίας, ώστε να είναι εκείνοι σίγουροι για αυτό που εκτρέφουν και εσείς ασφαλείς με αυτό που τρώμε. 

Εμείς στην τελευταία επίσκεψη μας στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, αγοράσαμε έναν εκπληκτικής ποιότητας κιμά 50% μοχαρίσιο και 50% χοιρινό για αφράτους & αρωματικούς κεφτέδες, αλλά και μοσχαράκι για να σας φτιάξουμε ένα παραδοσιακό πιάτο της Νάξου που θα σας ξετρελάνει.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Καταστήματα: Αγγελοπούλου 4, τ.κ. 11525 (Νέο Ψυχικό) | Λ. Κηφισίας 359, τ.κ. 14564 (Νέα Ερυθραία)
Επισκέψιμο τυποποιητήριο: Μαραθώνος 5 , Ηράκλειο (Αττικής), τ.κ. 14122
Επισκέψιμες φάρμες: «Συνέργια ΑΕ», Κήρινθος, Β. Εύβοια | «Βασιλάκης Νικόλας», Μύτικας, Αιτωλοακαρνανίας
Site: www.eviotopoi.gr | e shop: www.eat-well.gr |τηλεφωνικές παραγγελίες: 2106777173

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης