Ζυμερία στο κέντρο της πόλης φτιάχνει πεϊνιρλί με αέρα Δράμας και Νάπολης

Το street food στα καλύτερα του, φτιαγμένο με αγάπη από 4 νέα παιδιά

18/09/2019 13:51 Κέντρο Αθήνας

Είναι μία από τις τελευταίες αφίξεις του κέντρου που αναβαθμίζουν το street food της Αθήνας και το προσφέρουν στην πιο ποιοτική του εκδοχή. Το SΜΑΚ. δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018 για να σβήσει το πεϊνιρλί από τον κατάλογο των junk food.

SMAK. σημαίνει στα σουηδικά «γεύση». Ο Μηνάς άρχισε κάποια στιγμή να ασχολείται ερασιτεχνικά με την παρασκευή ζύμης και είναι της ναπολιτάνικης σχολή που θέλει τη ζύμη να ωριμάζει και να ψήνεται σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα λεπτά.Μαζί με τον Άκη, τη Σάντυ και τη  Μαίρη αποτελούν την παρέα νέων που με καταγωγή από τη Δράμα αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους νόστιμη προσπάθεια στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι τουρίστες ψάχνουν να φάνε κάτι γρήγορο και νόστιμο.

Δες περισσότερα για το ΣΜΑΚ. στην επεισοδιάρα #EatLikeALocal που ακολουθεί και περιμένουμε τα Instagram stories σου από την επίσκεψη σου στο μαγαζί με mention @madamegingercom, ώστε να τα κάνουμε repost. 

#LoveOnly,
Madame Ginger


ΣΜΑΚ. – Ρόμβης 21, Αθήνα | Facebook, Instagram

Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης