Διαγωνισμός #SummerTales: οι 10 αγαπημένες μου συμμετοχές και οι 2 νικητές

Διαγωνισμός #SummerTales: οι 10 αγαπημένες μου συμμετοχές και οι 2 νικητές

16/09/2017 10:51

Όλο το καλοκαίρι χάζευα τις φωτογραφίες με τις οποίες συμμετείχατε στον καλοκαιρινό διαγωνισμό μας #SummerTales. Ταξίδεψα μαζί σας στα νησιά, έμαθα #EatLikeALocal μυστικά αλλά και τοπικές συνταγές από τις εξορμήσεις σας. Χάζεψα ηλιοβασιλέματα, θάλασσες βαμμένες στα χρυσά, σοκκάκια λευκά με μπλε πινελιές, γαλάζιους ουρανούς και τιρκουάζ θάλασσες. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη!

Ακούγεται κλισέ, αλλά η επιλογή ήταν πραγματικά δύσκολη τόσο για τις αγαπημένες μου φωτογραφίες που δημοσίευα ανά διαστήματα, όσο φυσικά και για τους δύο μεγάλους μας νικητές που κέρδισαν τα δώρα από την Blue Star Ferries, το Hilton Athens και την Sun of A Beach

Κρατάμε το καλοκαίρι ζωντανό και τον Σεπτέμβρη στην πόλη, με 10 αγαπημένες φωτογραφίες που συμμετείχαν στον πιο cool καλοκαιρινό διαγωνισμό!

Aegean classics🌊

A post shared by Eirini (@irene.ky) on

———————-

Και οι μεγάλοι νικητές!

Ο @chkyriakop μας μάγεψε με τα ηλιοβασιλέματα του όλο το καλοκαίρι αλλά κυρίως με αυτήν την φωτογραφία από το Καρπενήσι με tagline “Illusions” γι’αυτό και είναι ο ένας από τους δύο νικητές μας!

@chkyriakop κερδίζει:

1. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία στο Hilton Αθηνών που θα περιλαμβανει:

2Την signature πετσέτα Kyma της Sun of a Beach για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις!

Η @thetastyother έφερε το Ελληνικό καλοκαίρι στο Λονδίνο με τις κατακόκκινες ντομάτες της και τον αρωματικό βασιλικό. Έτσι είναι η δεύτερη νικήτρια μας και κερδίζει:

1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries για 2 άτομα με Ι.Χ.ή moto, για οποιοδήποτε προορισμό της Blue Star Ferries!

2. Την signature πετσέτα Frozen Margarita της Sun of a Beach για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας! Stay Tuned στο blog και στα social media μας γιατί έρχονται ακόμα περισσότεροι, λαχταριστοί διαγωνισμοί.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Όροι διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα πρέπει να έχουν ακολουθήσει όλους τους κανονιμούς του διαγωνισμού. Η επιλογή των δύο νικητών γίνεται από την Madame Ginger και όχι με κλήρωση.

Σχετικά με το δώρο από την Blue Star Ferries:

  • Ισχύει από 1/9/2017 έως 31/12/2017 τόσο για την αναχώρηση όσο και για την επιστροφή.
  • Ισχύει για όλα τα δρομολόγια της εταιρείας εκτός της Κρήτης.
  • Σε περίπτωση που ο νικητής επιλέξει προορισμό Κυκλάδων, το δώρο αφορά σε εισιτήρια δυο ατόμων σε οικονομική θέση, με Ι.Χ ή moto, με επιστροφή.
  • Σε περίπτωση που ο νικητής επιλέξει προορισμό για Δωδεκάνησα ή νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου, το δώρο αφορά σε εισιτήρια δυο ατόμων με δίκλινη εσωτερική καμπίνα, με Ι.Χ ή moto, με επιστροφή.

Σχετικά με το δώρο από το Hilton Athens

  • Ισχύει από 1/9/2017 έως 31/12/2017
  • Εφόσον ο νικητής πραγματοποιήσει την διαμονή στο Hilton Athens εντός του καλοκαιριού θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και την εξωτερική πισίνα  η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι μέσα ή 31 Οκτωβρίου).
  • Το Hilton Αθηνών δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμό.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης