Δημιουργήσαμε 3 νέα πιάτα για την Domino’s Pizza!

Δημιουργήσαμε 3 νέα πιάτα για την Domino’s Pizza!

Πηλιορείτικη Pizza και 2 μακαρονάδες που θα αγαπήσετε!

23/09/2015 11:37

Θα έχετε προσέξει φαντάζομαι ότι έχουμε ξεκινήσει να δημιουργούμε πίτσες για την Domino’s Pizza Ελλάδος, με έμπνευση από τοπικά, ελληνικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές! Η πρώτη μας Κρητική πίτσα με απάκι, γραβιέρα Κρήτης και ντομάτα, έκανε θράυση όλο το καλοκαίρι και είναι ακόμα στον κατάλογο της Domino’s αφού την δείξατε την αγάπη που της άξιζε! Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει δυναμικά με μία καινούρια πίτσα από τα χεράκια μου, αλλά και δύο ζυμαρικά που σίγουρα θα αγαπήσετε…

Σπετσοφάι on a Pizza

Όταν συζητούσαμε τις καινούριες πίτσες με την ομάδα της Domino’s, αποφασίσαμε καταρχήν να εστιάσουμε σε ελληνικές γεύσεις και να χρησιμοποιήσουμε αυθεντικά, τοπικά και ποιοτικά υλικά για να αναδείξουμε τις γεύσεις του τόπου από τον οποίο εμπνεόμαστε κάθε φορά.  Μετά την Κρητική πίτσα, αποφασίσαμε να πάμε σε πιο φθινοπωρινές γεύσεις και να εστιάσουμε στα υλικά της Θεσσαλίας.

Μόλις άκουσα Θεσσαλία το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο ζουμερό και νόστιμο σπετσοφάι που φτιάχνουν στο Πήλιο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Σκεφτείτε το λίγο…Αφράτο ζυμαράκι που φτιάχνεται κάθε μέρα, αυθεντική μοτσαρέλα, φρέσκια σάλτσα ντομάτας, λουκάνικο με πράσο, γλυκές  κόκκινες πιπεριές, πράσινες πιπεριές και κρεμμύδι.  Δεν θες κάτι άλλο για ένα φθινοπωρινό βράδυ στο σπίτι με παρέα!

Life is a Combination of Magic & Pasta

Τα ζυμαρικά μας δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από μία Chicken Alfredo και μία Cheesy Baked Pasta! Η πρώτη για τους λάτρεις του κοτόπουλου αλλά και της λευκής σάλτσας, ψήνεται στον φούρνο με κρέμα, ψητό κοτόπουλο, φρέσκο σπανάκι και αληθινή παρμεζάνα.

Την δεύτερη την λιγουρεύεσαι μόνο από το όνομά της: με κρέμα και τρία τυριά (έμμενταλ, cheddar και παρμεζάνα), μπαίνει στον φούρνο, τα τυριά λιώνουν αργά και ηδονικά πάνω από τις πένες και φτάνουν στο σπίτι σαν εξ’ουρανού Mac & Cheese θεούλης.

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δοκιμάσετε την πίτσα και τα ζυμαρικά μας, να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας και να μας πείτε τη γνώμη σας…Εντωμεταξύ εμείς θα ετοιμάζουμε τις επόμενες εκπλήξεις μας!

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης