Ο καύσωνας, τα παγωτά και το sneak peek

Ο καύσωνας, τα παγωτά και το sneak peek

Κύματα απόλαυσης στο “Κ8 point” που αναλαμβάνει ο Bitterbooze Γιάννης Κοροβέσης

26/07/2016 19:02

«Άλεξ, τελικά ίσως δεν ήταν καλή ιδέα να έρθουμε στο Κέντρο της Αθήνας μεσημεριάτικο…» του είπα.

«Τον χειμώνα πάλι θα γκρινιάζεις για το κρύο, οπότε πάψε και προχώρα!» απάντησε και με έβαλε στη θέση μου.

«Nα ξαποστάσουμε λίγο βρε άνθρωπε! Περπάταμε δύο ώρες, το χέρι μου έχει πιαστεί από το πέρα δώθε της βεντάλιας, είμαι μούσκεμα και διψάω. Κάτσε, θα πάρω τον Κοροβέση, μήπως είναι στο Κ8 point, να κάνουμε έστω μία στάση. Θα λιώσουν και τα Nirvana Waves of Pleasure που πήρα. Έλεος!».

Κι ευτυχώς (για μένα) ο Γιάννης ήταν εκεί.

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ένα ωραίο, ηλιόλουστο μεσημέρι, μέσα στον καύσωνα (εχτές), είχαμε την φαεινή ιδεέα να κατέβουμε στο κέντρο για να βρούμε props και τζουμπλέκια για την επόμενη φωτογράφιση (εγώ) και να ψωνίσουμε ρούχα (ο Άλεξ). Αφού φέραμε άνω κάτω όλα τα ράφια, μπήκαμε-βγήκαμε από δοκιμαστήρια, κουβαλήσαμε ευβλαβικά vintage πιάτα και πιατέλες με μπλε αριστοκράτες, καταλήξαμε στο K8 point, όπου ο Γιάννης Κοροβέσης προετοίμαζε το πολυαναμενόμενο opening! Πιάσαμε έναν κουνιστό καναπέ ο καθένας, ο Γιάννης μας έφερνε τη μία κανάτα με παγωμένο νερό μετά την άλλη με τη λαχτάρα να μοιραστεί τα σχέδιά του για το νέο του «σπίτι». «STOP», φώναξα πριν καν σταυρώσει λέξη. «Πρώτα να φέρω τα παγωτά!».

Και μέχρι να φέρω τα Nirvana Waves of Pleasure (πήρα απ’όλα η αθεόφοβη), τα αγόρια είχαν πει τα πάντα: o Γιάννης θα στήσει το K8 point με το πολύ πετυχημένο μοντέλο bartender-floortender, που είχε εφαρμόσει και στην προηγούμενη συνεργασία του, το μενού θα αλλάζει κάθε 3-4 μήνες με κατανοητά και νόστιμα cocktails, ήδη έχει στηθεί μία εξαιρετική λίστα κρασιών και οι θαμώνες θα μπορούν να απολαύσουν brunch, lunch ή dinner με την επιμέλεια του Ηλία Γωγού, chef & ιδιοκτήτη του Κ8 point.

Άλεξ Κάβδας (με τα υπέροχα Enlite Vision γυαλιά του)

Υποσχέθηκε να μας τα πει πιο αναλυτικά μια άλλη μέρα, γιατί έπρεπε να επιστρέψει στο bar του να τελειοποίησει τις συνταγές του. Προτού ξαναπιάσουμε τον μαραθώνιο αναζήτησης του τέλειο σκουριασμένου πηρουνιού, απολαύσαμε την δροσιά και το παγωτό μας. Τι παγωτά ρωτάτε; Ο Άλεξ κριτσάνισε αστραπιαία ένα Nirvana Waves of Pleasure χωνάκι σοκολάτα ΚΑΙ κουταλιά κι απόλαυση τερμάτισε ένα κυπελλάκι Βανίλια-Καραμέλα (δε μιλούσε για κάνα τέταρτο, μόνο μούγκριζε κι έλεγε κάτι ασυναρτησίες). Εγώ (η πιο λαίμαργη…) έφαγα την μεγάλη συσκευασία. Όλη. Μόνη.

Ναι όλη, γιατί το καλοκαίρι είναι μικρό και πρέπει να το απολαμβάνουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Γιατί έχουμε φτάσει 30+ κι έχουμε σταματήσει να μετράμε τα παγωτά και τα μπάνια, ξεχνάμε να βάλουμε στις λίστες των διακοπών μας τα κουβαδάκια και τις χρωματιστές τσουγκράνες κι έχουμε σταματήσει να αφήνουμε τα χέρια από το τιμόνι, όσο το ποδήλατο κατεβαίνει σαν τρελό μία κατηφόρα. Αυτό το καλοκαίρι, υπόσχομαι να απολαμβάνω τα πάντα γύρω μου. Κλείνοντας τα μάτια και μουγκρίζοντας – όπως ο Άλεξ.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης