2 κορυφαίοι chef στην Αθήνα

2 κορυφαίοι chef στην Αθήνα

Το εστιατόριο Nikkei στο Κολωνάκι, υποδέχεται το Pakta της Βαρκελώνης

13/01/2016 22:00 Αθήνα

Ο chef Θάνος Στασινός του εστιατορίου Nikkei στο Κολωνάκι, υποδέχεται στην κουζίνα του, τον κορυφαίο chef του εστιατορίου Pakta των αδερφών Adria, Jorge Muñoz με βοηθό τον chef του 41o Experience Mario Pérez, για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία μοναδική, ολοκληρωμένη εμπειρία της κουζίνας Nikkei!

Στς 17 & 18 Ιανουαρίου, οι τρεις κορυφαίοι chef, θα δημιουργήσουν ένα Nikkei μενού 10 πιάτων, το οποίο, με την συνοδεία 2, tailor made για τις βραδιές cocktails του Σπύρου Κερκύρα (Bar Solutions), θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν μόλις 140 άτομα συνολικά.

Ο chef Jorge Muñoz

Η κουζίνα Nikkei, είναι αυτή τη στιγμή η πιο hot τάση της γαστρονομίας, αφού συνδυάζει τις τεχνικές, τα υλικά, τις γεύσεις και τις υφές, των δύο πιο αγαπημένων κουζινών του κόσμου: της Ιαπωνικής και της Περουβιανής. Στην Ελλάδα, η καρδιά της Nikkei κουζίνας χτυπάει στο ομώνυμο εστιατόριο του Κολωνακιόυ, με chef τον Θάνο Στασινό.

Ο chef Θάνος Στασινός

Θα σας σύντομα μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους τρεις chef, την κουζίνα Nikkie αλλά και το εστιατόριο που την εκπροσωπεί στην χώρα μας. Μέχρι τότε, κάντε την κράτηση σας για να είστε ένας από τους 140 που θα την απολαύσουν από τους κορυφαίους του είδους! Εμείς θα είμαστε κάπου εκεί…

#LoveOnly,
Madame Ginger


Nikkei, Λεβέντη 3, Κολωνάκι Τηλ. 210 – 7239366, Mail: [email protected]

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης