Jamie face to face!

Jamie face to face!

07/11/2013 01:02

Όταν αγόραζα το Jamie Oliver Hand Blender δεν φανταζόμουν αυτό που μου επιφύλασσε η τύχη. Αποφάσισα -όπως πάντα τελευταία στιγμή-, να λάβω μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Philips Home Ελλάδος, με δώρο ένα ταξίδι στο Λονδίνο για ένα face to face σεμινάριο με τον Jamie Oliver! Προφανώς για να γράφω αυτό το post, κέρδισα! Και γράφω αυτές τις γραμμές απο το εστιατόριο του Recipease, πληκτρολογώντας μετα δυσκολίας απο τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό.

 

Απλός, χαμογελαστός, φιλικός, τρομερά διαχυτικός και με μια απίστευτη θετική ενέργεια που κατέκλυσε τον χώρο το λεπτό που πέρασε την πόρτα. Θέλει να μείνει 2 μήνες σε ένα ελληνικό νησί για να ξεκουραστεί, λατρεύει τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουλτούρα. Η αγάπη του για αυτό που κάνει φαίνεται στην μεταδοτικοτητα του. Δεν περιορίστηκε σε μια απλή χειραψία αλλά σε μια δυνατή αγκαλιά, ένα φιλί στο μάγουλο και συζήτηση στα όρθια με μια μπύρα στο χέρι. Cool!. Με φώναζε Greek princess. Μου έκανε τόση εντύπωση αυτή του η αμεσότητα. Σαν να τον γνώριζα χρόνια….Λατρεύει τα Jamie Oliver Tools by Philips και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κουζίνας του. Εξάλλου δεν θα έβγαζε ποτέ κατι στο εμπόριο στο οποίο δεν θα πίστευε 100%.

Σας έχουμε πολλά tips, την συνταγη του για φοβερά σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια, λεπτομέρειες για το σεμινάριο, backstage και φυσικά πολλές φωτογραφίες…όλα αυτά με την επιστροφή μου απο το βροχερό Λονδίνο! Stay tuned!

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης