Νέο Madame Ginger με στήλες που θα ομορφύνουν το σπίτι & τη ζωή σας!

Νέο Madame Ginger με στήλες που θα ομορφύνουν το σπίτι & τη ζωή σας!

04/07/2018 17:20

Ginger-άκια μου, με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το νέο κι εξελιγμένο MadameGinger.com. Η εξέλιξη είναι για μας συνώνυμη με το απλό και το ξεκάθαρο. Έτσι, θα δείτε ότι η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα είναι πιο άμεση και συνεπώς ακόμη πιο όμορφη!

Δε σταθήκαμε, όμως, μόνο στην εμφάνιση. Δημιουργήσαμε για εσάς νέες στήλες με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα. Από σήμερα μπορείτε να διαβάζετε χρήσιμα tips για την οργάνωση της κουζίνας αλλά και όλου του σπιτιού σας, Budget Tips για να εξοικoνομείτε χρήματα με απλούς καθημερινούς τρόπους αλλά και έξυπνες συμβουλές καθαριότητας, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και θα κάνουν το σπίτι σας να λάμπει. 

Και κάτι ακόμη : συγκεντρώσαμε όλες τις video-συνταγές “Cook Like Ginger” ΚΑΙ όλα τα vlogs “Eat Like A Local” σε δικές τους κατηγορίες, ώστε να μην χάνετε κανένα επεισόδιο! Σε αυτά, αν δεν τα έχετε παρακολουθήσει ακόμη, θα βρείτε στα μεν ιδέες για να μαγειρεύετε εύκολα και οικονομικά πιάτα και στα δε, σημεία που σας προτείνω για να τρώτε φανταστικά (πάντα!) στην Αθήνα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενη είμαι και πόσο ευγνώμων για όλους εσας που μας παρακολουθείτε, που μαγειρεύετε τις συνταγές μας, που μου στέλνετε φωτογραφίες και που είστε μέρος της ομάδας μας. Ελπίζω να σας αρέσει το καινούριο μας site και περιμένω να μας στείλετε εντυπώσεις!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Φιλάααααακιααααα,
Madame Ginger

2 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης