Βρήκαμε τις παντόφλες που καθαρίζουν το σπίτι όσο τις φοράς

Βρήκαμε τις παντόφλες που καθαρίζουν το σπίτι όσο τις φοράς

Κοστίζουν μόνο 3 ευρώ και θα σου λύσουν...τα πόδια!

27/08/2018 14:33

Όταν αγόρασα αυτήν την σκούπα που της “φοράς” τα πανάκια και μαζεύεις σκόνη και τρίχες από το πάτωμα είχα ενθουσιαστεί. Την έβαλα σε τέτοιο σημείο ώστε να έχω άμεση πρόσβαση, έβαλα δίπλα τα ειδικά πανάκια και περίμενα πώς και πώς να σκονιστεί το πάτωμα για να την χρησιμοποιήσω. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω γιατί. Είναι από αυτές τις δουλειές που απλά βαριέμαι να κάνω.

Εδώ και καιρό όμως, έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να βρω μια λύση για την σκόνη που κάθεται στο πάτωμα, αλλά και για τις τρίχες του σκύλου μου που μερικές φορές καλύπτουν μεγάλα κομμάτια του παρκέ. Μια μέρα λοιπόν η Lady Papaya ήρθε με τη λύση στα χέρια της, ή μάλλον στα πόδια της. Τα παντοφλάκια που καθαρίζουν όσο τα φοράς! 

photo: Μαριλού Παντάκη

Μόλις την είδα με τα fluffy παντοφλίνια στα πόδια της, νόμιζα ότι είναι μία από οτις στυλιστικές τρέλες της. “Όχι, είναι παντόφλες που καθαρίζουν το πάτωμα”, μου είπε και πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Δύο μικρά σκουφάκια ποδιών, με εσωτερικό χώρισμα μάλιστα στο μεγάλο δάχτυλο για καλύτερο κράτημα, άνετα και σε ωραία χρώματα είναι η λύση που έψαχνα τόσο καιρό. Φοράς τις παντόφλες 1-2 φορές την εβδομάδα (ή ακόμα και κάθε μέρα) και όσο τριγυρίζεις μέσα στο σπίτι, εκείνες μαζεύουν σκόνη και τρίχες στα κρόσια από μικροίνες τους. Όταν δεις ότι έχουν γεμίσει, τις τινάζεις πολύ καλά και τις πλένεις στο χέρι. Μόλις στεγνώσουν είναι πάλι έτοιμες για καθάρισμα!

Μια άλλη πολύ ωραία ιδέα, είναι να πάρετε 5-6 ζευγάρια και να ζητάνε σε όσους μπαίνουν στο σπίτι σας να βγάζουν τα παπούτσια τους και να φοράνε τα παντοφλίνια-σκούπες. Έτσι δεν θα λερώνεται το σπίτι σας από τις βρωμιές που κουβαλάνε στα παπούτσια τους και παράλληλα θα καθαρίζουν και το σπίτι σας. Εντάξει, ίσως μπορείτε να το κάνετε με τους πολύ κολλητούς σας, όχι με όλους, αλλά δεν είναι τέλεια ιδέα;

“Ωραία όλα αυτά, θα μας πεις επιτέλους από που θα τα πάρουμε και πόσο έχουν;”. Εννοείται! Τα βρίσκετε στα καταστήματα Flying Tiger και κοστίζουν 3 ευρώ το ζευγάρι. Τρέξτε να προλάβετε…

Θέλετε κι άλλες έξυπνες λύσεις για την καθαριότητα του σπιτιού; Γράψτε μας τις ιδέες και τις απορίες σας στα σχόλια και η ομάδα μας θα σας απαντήσει.

#LoveOnly,
Madame Ginger

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης