Ένα μαγειρείο, μία contemporary καντίνα & ένα Ιταλικό για ξενύχτηδες (VIDEO)

Σε αυτό το after hours #EatLikeALocal η Ζωή Παρασίδη θα σου μάθει τα 24ωρα του Κέντρου που θα σε ταΐσουν σα βασιλιά μετά το ξενύχτι

11/04/2019 12:46 Αθήνα

Βγαίνεις βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Πίνεις, χορεύεις, πίνεις λίγο ακόμα, αλλάζεις bar, κατεβαίνεις σε υπόγεια, ανεβαίνεις σε πίστες και κάποια στιγμή πεινάς. Η Ζωή Παρασίδη, food editor στην popaganda.gr, ξέρει όλα τα 24ωρα αυτής της πόλης που θα σου προσφέρουν αυτό το λιπαρό, λαχταριστό φαγητό που θα στρώσει το στομάχι σου τις μεγάλες ώρες.

Σε αυτό το #EatLikeALocal βολτάρουμε με τη Ζωή στη νυχτερινή Αθήνα, τρώμε γιουβέτσι και μαγειρίτσα σε ένα ιστορικό μαγειρείο μέσα στη Βαρβάκειο Αγορά, hot dogs στην καλύτερη καντίνα της πόλης αλλά και μακαρονάδες, πίτσες και ένα γεμιστό κρουασάν κόλαση στο μοναδικό Ιταλικό που μένει ανοιχτό 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες η μέρα ανοιχτό.

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 βολτάρουμε στο Χαλάνδρι!

 


Σε ποια γειτονιά θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης