Φάγαμε (σχεδόν) ολο το Μεταξουργείο με τη Γωγώ Δελογιάννη (VIDEO)

Χειροποίητες μπουγάτσες, ονειρεμένα σάντουιτς, ρακές, μεζεκλίκια και σπιτικό, λαχταριστό φαγητό από τη Γωγώ!

01/03/2019 14:01 Μεταξουργείο

Gingerάκια μου ολόφρεσκο επεισόδιο #EatLikeALocal στο αγαπημένο Μεταξουργείο. Αυτή τη φορά δεν είμαι μόνη μου, γιατί με συνοδεύει η απόλυτη food lover/food maker Γωγώ Δελογιάννη! Ελάτε μαζί μας καθώς “χτυπάμε” ζεστές, ονειρεμένες μπουγάτσες, πρωτότυπα σάντουιτς με out-of-the-box υλικά, ρακές και συνοδευτικά μεζεδάκια και για το τέλος σπιτικές γεύσεις από τα χεράκια της ίδιας της Γωγώς, στην πιο talk of the town ταβέρνα της πόλης.


 

Σε ποια περιοχή θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης