Σούζη Τρως: το εστιατόριο που βάζει τον Κορυδαλλό στον γαστρονομικό χάρτη

Σούζη Τρως: το εστιατόριο που βάζει τον Κορυδαλλό στον γαστρονομικό χάρτη

13/05/2019 20:39 Κορυδαλλός

Μία μονοκατοικία στον Κορυδαλλό, έχει μεταμορφωθεί σε εστιατόριο και σερβίρει καθημερινά (εκτός Δευτέρας) ελληνική δημιουργική κουζίνα είτε στο όμορφο εσωτερικό με την πολύχρωμη mix-and-match διακόσμηση του, είτε στην υπέροχη και καταπράσινη αυλή του. Ο λόγος για το “Σούζη Τρως”, ένα μαγαζί που ανακαλύψαμε όταν γυρίσαμε το #EatLikeALocal  στον Κορυδαλλό και πραγματικά ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα.

Τί αγάπησα; 
Το σαραγλί με αρνάκι, την πατατοσαλάτα, τις πολύχρωμες ταπετσαρίες, το παλιό πλακάκι στο πάτωμα και την χαμογελαστή μαγείρισσα.

Τί θα άλλαζα;
Τις φλυαρίες και τις περιττές φιοριτούρες σε κάποια πιάτα και θα προτιμούσα να είναι όλος ο χώρος non smoking.

Δες το επεισόδιο  #EatLikeALocal από τον Κορυδαλλό και μάθε τα πάντα για το Σούζη Τρως και άλλα μαγαζιά της περιοχής.

Πατατοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού, κάππαρη, λιαστή ντομάτα και μυρωδικά. 

Σαραγλί με αρνάκι

#LoveOnly,
Madame Ginger


Σούζη Τρως – Δημητρίου Μαλαγαρδή 56, (Πρώην Ρούσβελτ) Κορυδαλλός || Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0496 9325|| Τρίτη-Παρασκευή (18:00-02:00), Σάββατο (13:00-02:00) & Κυριακή (12:00-19:00)


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης