Τα καλύτερα παγωτά που έφαγα στο κέντρο της Αθήνας (VIDEO)

Το τελευταίο, το πιο γλυκό και καλοκαιρινό επεισόδιο της σεζόν θα σε δροσίσει για τα καλά!

25/07/2019 12:52 Κέντρο Αθήνας

Gingerάκια έφτασε το πιο γλυκό, το πιο καλοκαιρινό #EatLikeALocal επεισόδιο που περιμένατε με ανυπομονησία! Έφαγα άπειρο παγωτό (βλέπετε πως θυσιάζομαι για εσάς;) στο κέντρο της πόλης για να βρω τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζω. Δροσιστείτε μαζί μου σε αυτή την καυτή καλοκαιρινή μέρα καθώς δοκιμάζω τις νέες γεύσεις του αγαπημένου μου soft ice-cream, αυθεντικό ιταλικό gelato με αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, σπέσιαλ παραδοσιακά γλυκά σε παγωμένο edition, πρωτότυπες γεύσεις σε νέο hip μαγαζί που θα συζητηθεί πολύ και κολασμένο παγωτό σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα -σε ντόπιους και τουρίστες- spots. Κι όμως είμαι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι, λιωμένο παγωτό, κολλάει στο χέρι! Όχι;    

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 έρχεται νέα επεισοδιάρα #EatLikeALocal.

Σε ποια γειτονιά θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης