Η Νίκη Χάγια είναι το Hungry Bunny

Η Νίκη Χάγια είναι το Hungry Bunny

01/01/2014 13:00

Photo by imatiothiki
Creative work: Lunik.Lab

dots

Είμαι η Νίκη Χάγια και οι φίλοι μου με φωνάζουν “Κουνέλι”. Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Καισαριανή μαζί με τη γιαγιά μου, που έλεγε το κέικ “κεκ”, το τοστ “τος” και τις Κυριακές μαγείρευε με μεράκι ελληνικό σουφλέ.

Σαν παιδί που μεγάλωσε μέσα σε μία παραδοσιακή ελληνική οικογένεια και με θείο κρεοπώλη, έχω φάει αρκετό κρέας στη ζωή μου. Επειδή όμως ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές, στα 30 μου χρόνια αποφάσισα να γίνω χορτοφάγος. Να ήταν η αγάπη μου για τα ζώα, που με έκανε να τρώω με τύψεις, να ήταν ένας όμορφος λόγος του δασκάλου yoga Petros Haffenrichter ένα πρωινό του Μαρτίου, να ήταν η πλέον πιο έντονη ενασχόλησή μου με τη yoga, να ήταν όλα μαζί; Ίσως. Οτιδήποτε πάντως και να ήταν, εδώ και δύο χρόνια είμαι μία ευτυχισμένη χορτοφάγος.

Κατά τα άλλα μία ταπεινή δημοσιογράφος είμαι, που έχω γράψει από το Max και το Men’sHealth μέχρι το Nitro και το Esquire και που πλέον ό,τι μου κατεβαίνει στο κεφάλι θα το διαβάσεις στο Cosmo.gr. Αυτή όμως είναι η μία μου πτυχή, γιατί η άλλη είναι να διδάσκω yoga και να τρέχω σαν τον σίφουνα (εντάξει υπερβάλλω) ή καλύτερα σαν το Runny Bunny.

Ως Hungry Bunny θα σε πάρω από το χέρι και θα προσπαθήσω να σε μυήσω στον κόσμο μου (γελάω σατανικά).

Νίκη Χάγια
Facebook, Instgram

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης