Τα low budget της Μυκόνου (VIDEO)

Το μεγαλύτερο #EatLikeALocal επεισόδιο θα σε κανει να δεις τη Μύκονο..αλλιώς!

09/05/2019 13:01 Μύκονος

Η αποστολή ήταν δύσκολη: δύο 24ωρα και κάτι στη Μύκονο και έπρεπε να βρούμε οικονομικά μαγαζιά που σερβίρουν όμως ποιοτικό και νόστιμο φαγητό και απευθύνονται κυρίως στους ντόπιους, αλλά και τους ψαγμένους εκείνους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν την αληθινή, αυθεντική, ταπεινή Μύκονο πίσω απο το κοσμπολίτικο νησί.

Τα καταφέραμε; Φυσικά! Το μεγαλύτερο Eat Like A Local επεισόδιο είναι εδώ με 5 value for money, πεντανόστιμες και κάποιες φορές παραδοσιακές επιλογές στο νησί των ανέμων. Ένα αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο, ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, μια πλήρης και αυτόνομη αγροικία, ένα παραδοσιακό καφενείο και ένα ψητοπωλείο μιας μερακλούς μαγείρισσας που θα σε κάνουν να δεις τη Μύκονο..αλλιώς!

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 έρχεται νέα επεισοδιάρα #EatLikeALocal!

Σε ποια γειτονιά ή σε ποιο νησί θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης