Τα “νόστιμα” πάρκα της Αθήνας με special guest τον Μύρωνα Στρατή (VIDEO)

06/06/2019 13:04 Αθήνα

Το φετινό καλοκαίρι λένε οι ειδικοί, προβλέπεται καυτό με πολλούς καύσωνες και μεγάλη περίοδο ξηρασίας. Δεν θέλω να ανησυχείς όμως…Μετά το επεισόδιο με τις πιο δροσερές και νόστιμες αυλές στο κέντρο της πόλης, ήρθε η επεισοδιάρα με τα πάρκα όπου μπορείς να δροσιστείς, να κάνεις το πικνικ σου να διαβάσεις το βιβλίο σου, αλλά κυρίως να φας like a local.

Τρία πάρκα στην Αθήνα προσφέρουν απλόχερα τη δροσιά τους, αλλά σε ταΐζουν και καλά σε ένα παραδοσιακό καφενείο, ένα ησυχαστήριο αλλά και ένα all day εστιατόριο που κρύβουν ανάμεσα στις φυλλωσιές τους. Μαζί μου ο αγαπημένος φίλος, μουσικός, τραγουδιστής και πλέον YouTuber, Μύρωνας Στρατής, αποκαλύπτει τα σχέδια του αλλά και τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα. Enjoy Gingerάκια μου και μην ξεχνάτε ότι επίσημα πλέον #EimasteToKalokairi!

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 έρχεται νέα επεισοδιάρα #EatLikeALocal. 

Σε ποια γειτονιά θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης