8 μπλε κουζίνες του Instagram που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά

8 μπλε κουζίνες του Instagram που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά

09/04/2019 11:29

Σας έχω ξαναπεί οτι πολλά από τα # που ακολουθώ στο Instagram αφορούν κουζίνες, με πολλά από αυτά να καθορίζουν και το ακριβές χρώμα κουζινών που θέλω να δω κάθε φορά όπως για παράδειγμα #greenKitchen ή #blackkitchen. Ένα από τα λιγότερο δημοφιλή και αρκετά παρεξηγημένα χρώματα σε ότι αφορά ντουλάπια, πλακάκια ή ακόμα και διακοσμητικά κουζίνας είναι -δυστυχώς- το μπλε. Παρ’όλο που το μπλε χρώμα ηρεμεί και είναι συνυφασμένο με τον ουρανό και τη θάλασσα που όλοι αγαπάμε, είναι πολλοί λίγοι που το επιλέγουν ως το βασικό χρώμα της κουζίνας τους και κατ’επέκταση δεν το προτιμούν οι εταιρείες κατασκευής κουζινών, αφού οι μαύρες, οι ξύλινες και οι λευκές κουζίνες ήταν πάντα υψηλά στην προτίμηση των πελατών τους.

Από την ημέρα που ξεκίνησα να ακολουθώ το #bluekitchen, ομολογώ ότι ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα όχι μόνο τις μπλε και τις πετρόλ κουζίνες, αλλά ακόμα και τις πιο τολμηρές με τις μπλε ηλεκτρίκ λεπτομέρειες. Χαζέψτε τις, ερωτευτείτε τις και κλέψτε ιδέες για την ανακαίνηση της δική σας κουζίνας.

Η tiffanyringwald συνδύασε υπέροχα το ψυχρό μπλε των ντουλαπιών της με χρυσές λεπτομέρειες.

Γαλάζια γκρι ντουλάπια και λεπτομέρειες που σκοτώνουν όπως ο μαύρος νεροχύτης, το ιδιαίτερο πλακάκι και τα minimal φώτα, από το αρχιτεκτονικό γραφείο @fuga_architektura_wnetrz, στη Βαρσοβία.

Λατρεύω πραγματικά αυτήν την υπέροχα μελαγχολική σκούρα μπλε κουζίνα.
(Photo credit:@fotografanders)

To @arditidesign έδωσε χρώμα και φως σε αυτή τη μικρή Νεουρκέζικη κουζίνα, χρησιμοποιώντας μπλε ντουλάπια και χάλκινες λεπτομέρειες.

Χαζεύω την κουζίνα της @homemade_hannah και ονειρεύομαι το σπίτι των ονείρων μου σε ένα ελληνικό νησί.

Με ένα σκούρο μπλε χρώμα και ένα μοντέρνο πλακάκι τοποθετημένο σε ψαροκόκκαλο μπορεις να μετατρέψεις την παλιά κουζίνα σου σε instagramικό διαμαντάκι.

Μπλε ντουλάπια, μπλε πλακάκι, μπλε βρύσες και μπλε αξεσουάρ. Η υπερβολή στα καλύτερα της από την Jenn Feldman στο Los Angeles.

#LoveOnly,
Madame Ginger

1 σχόλια
  1. Ο/Η Artemis Batistatou λέει:

    Τέλειες η καλύτερη για μενα αυτη με το πλακάκι ψαροκόκαλο… μπλε μόνο μπλε….💙💙💙💙

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης