VLOG – Eat Like A Local στην Αστυπάλαια (Μέρος Α’)

21/07/2018 10:38 Αστυπάλαια

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει καλύτερα. Η ανεμελειά ξεκίνησε στην Αστυπάλαια το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς, όπου παρέα με την Άννα, τη Lady Papaya, τον Άλεξ Κάβδα, τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, τον Αντρέα μας και τον Ζήση (φίλος & ένας εκ των δύο Lip Forennsics), φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, χορέψαμε πολύ, κάναμε τις πρώτες μας βουτιές, απολαύσαμε τη θέα και το μαγικό πρωινό του Kallichoron και ζήσαμε το 1o ΑστυPassion (Αστυπάλαια in passion).

Super Tip

Η Blue Star Ferries φρόντισε να μεταφέρει με άνεση στην Αστυπάλαια όχι μόνο εμας αλλά και τον Μπιφτέκη και τη Yuki (τα κατοικίδια μας), αφού επιλέγοντας Pet καμπίνα μπορέσαμε να τα έχουμε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Δειτε το πρώτο από τα τρία μέρη των “Eat Like A Local” επεισοδίων για την Αστυπάλαια, κρατήστε σημειώσεις και αφήστε μας σε comment τα δικά σας μυστικά για το νησί της πεταλούδας. 

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

2 σχόλια
  1. Ο/Η Maria λέει:

    Απ όλη την Αστυπάλαια διαφημίζεται ένα ξενοδοχείο, που έχει τουλάχιστον 15 αλλά κλάσης ανώτερα αλλά και με πολύ καλύτερες τιμές! Tholaria, Pylaia , Astypalea palace, Melograno,
    Mouros, Stambalia!!! Και πόσα άλλα! Από τόσες υπέροχες παραλίες εσείς μας δείχνεται το Στενό… Αν είναι δυνατόν !!! Λιβάδι, Καμινακια, Βατσες, Αν.Κωνσταντινο, Τζανακι, Χρυσή Άμμο, Πλάκες!!! Και εσείς μου δείχνεται το Στενό!!! Από τόσα υπέροχα μαγαζιά για γλυκό μας δείχνεται τη Κολοκύθα… Δηλαδή….οκ!…Αρχιπέλαγος στη Χώρα ένα υπέροχο μαγαζί που δεν ξέρω πως το λένε στη Μαλτεζανα με φανταστικά παραδοσιακά γλυκά, ένα άλλο κάτω απ τους μυλους αριστερά (που πάλι δε θυμάμαι πως το λένε, ένα άλλο στο Πέρα Γιαλό νομίζω Γλυκιά Αστυπαλια. Γιατί λοιπόν εγώ να μην έχω το δικαίωμα να σκεφτώ ότι όλο αυτό δεν είναι διαφήμιση του νησιού αλλά στοχευμενη διαφήμιση συγκεκριμενων επιχειρήσεων!….

  2. Ο/Η Madame Ginger λέει:

    Έχετε το δικαίμωμα να σκεφτείτε ότι θέλετε. Αλλά βιάζεστε. Πρώτον, είπαμε ότι αυτό είναι το πρώτο μέρος και θα ακολουθήσουν άλλα δύο. Δεύτερο εγώ αυτό το ξενοδοχείο προτιμώ, αυτό γράφω. Δεν υποχρεώνω κανέναν να πάει εκεί που προτεινω, απλά λέω τη γνώμη μου. Τώρα σχετικά με τη διαφημιση, όπως γράφω και συνέχεια, εμείς δεν συνεργαζόμαστε και εν πληρονώμαστε ποτέ από εστιατόρια και ξενοδοχεία, ακριβώς για να μπορούμε να κρατάμε την αντικειμενικότητα μας. Προβάλλουμε όσα μας αρέσουν και είναι δικαίωμα μας να μας αρέσει το Καλλίχωρον, το ΣΤενό και η Κολοκύθα. Σας ευχαριστούμε και για τις υπόλοιπες προτάσεις που μας γράψατε. Κάποιες από αυτές θα τις δείτε στα επόμενα επισόδεια και κάποιες οχι γιατι τις δοκίμσα και δεν μου άρεσαν. Καλό καλοκαίρι.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης