Χολαργός: το #EatLikeALocal επεισόδιο που όλοι περιμένατε!

Φάγαμε στο καλύτερο burgerάδικο της πόλης, ένα μαγαζί ορόσημο για την περιοχή και ένα ολοκαίνουριο american bistro.

04/04/2019 12:46 Χολαργός

Στον Χολαργό τρώμε καλά και βολτάρουμε ακόμα καλύτερα με τους άπειρους φίλους guests που έχουμε σε αυτήν την επεισοδιάρα. Ξεκινάμε από ένα μαγαζί ορόσημο, τρώμε τα καλύτερα και πιο χορταστικά burger αυτής της πόλης, πίνουμε καφέ σε ένα μαγαζί που αγαπούν οι Χολαργιώτες και καταλήγουμε με το κολλητάκι Άλεξ Κάβδα σε ένα αμερικάνικο bistro που πρέπει να επισκεφτείς.

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 βολτάρουμε με τη Ζωή Παρασίδη στην Αθήνα και σου δείχνουμε που να φας μετα το ξενύχτι! Love & hugs to our extra special guests @gioarmo,  @fotiz_dq, @mo.jer, @alexkavdas & @yannis_ap ❤️


 

Σε ποια γειτονιά θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση / καταχώρηση. Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης