Τα δικά σας #UrbanTales της εβδομάδας 5-11 Ιουνίου

Τα δικά σας #UrbanTales της εβδομάδας 5-11 Ιουνίου

Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται μέχρι 30 Ιουνίου με τα πιο φανταστικά δώρα του καλοκαιριού!

11/06/2017 18:32

Έχω κατενθουσιαστεί με τις συμμετοχές σας στον διαγωνισμό μας #UrbanTales! Gingerάκια από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο απ’ότι είδα), βγάλατε τις κάμερες, βάλατε τα δυνατά σας και φωτογραφίσατε όσα φάγατε και ήπιατε στην πόλη εν αναμονή των καλοκαιρινών διακοπών!

Κυριακή σήμερα λοιπόν και όπως σας είχα υποσχεθεί, δημοσιεύω τις 10 πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες σας από την εβδομάδα που πέρασε. Μα δεν είναι όλες υπέροχες; Μία από αυτές μπορεί στο τέλος του μήνα να είναι η νικητήρια φωτογραφία και ο “ιδιοκτήτης” της θα κερδίσει ένα πάσο για την πισίνα του Hilton, ένα γεύμα στο Oasis Bar+Grill και την φανταστική πετσέτα Just Sun της Sun of a beach. 

Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται για όλον τον Ιούνιο, οπότε περιμένω ολοκαίνουριες φωτογραφίες στο Instagram και την ερχόμενη εβδομάδα και θα τα ξαναπούμε πάλι την επόμενη Κυριακή με 10 ακόμα αγαπημένες μου φωτογραφίες!

#LoveOnly,
Madame Giger

PS: Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού, εδώ.

Pancakes everyday 🍓

A post shared by Eirini (@irene.ky) on

Γιατί το σημαντικό στη ζωή, είναι να μη δίνεις δικαιώματα. Αν δηλαδή, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είχες ετοιμάσει αλμύρα pancakes με γαλοπούλα, τυράκι και τηγανιτα αυγά, δίνεις δικαίωμα να σου ζητήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, γλυκα pancakes, με ginger, κανέλλα, κάρδαμο, σοκολάτα και φρέσκα φρούτα. Γι' αυτό ευχή και κατάρα σας δίνω: "Μη δίνετε δικαιώματα!!" 😇😇 #pancakes #sweet #chocolate #nutella #fruits #strawberries🍓 #brunch #breakfast #saturday #morning #weekend #lifokitchen #theeatersgr #saveur #f52 #f52grams #EatingAroundGr #foodporn #foodgasm #summer #athens #greece #ligouritses #giapantaxontroi #apricots #ginger #cardamon #cinnamon @madamegingercom #UrbanTales #MadameGingerCom

A post shared by floating_on_my_cloud (@floating_on_my_cloud) on

Treat yourself right. #foreverFat 🍦🐷

A post shared by @ elen.maniatis on

#urbantales #madamegingercom @madamegingercom

A post shared by Irini Alex (@irini_alexopoulou) on

#gialiskari #neamakri #foodporn#madamegingercom #urbantales @madamegingercom

A post shared by anthi79 (@anthi79) on

https://www.instagram.com/p/BVHw0mhj3b1/?taken-by=nicolemtsp

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης