Τα 4 βασικά tips της MG για την κουζίνα του σπιτιού (VIDEO)

Νέα σειρά video ΑΤ ΗΟΜΕ WITH GINGER!

20/10/2018 11:59

Εγκαινιάζουμε τη νέα σειρά video AT HOME WITH GINGER όπου θα δεις και θα μάθεις όλα όσα ήθελες για το σπίτι: την οργάνωση, την καθαριότητα, το budget living, το urban gardening και τα κατοικίδιά σου. Στο πρώτο video της σειράς θα σου δείξω τα 4 βασικά tips μου για την οργάνωση της κουζίνας, ώστε να είναι το καθημερινό μαγείρεμα και πλύσιμο μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Απόλαυσε και κάνε subscribe εδώ, για να μην χάνεις κανένα video της σειράς.

#LoveOnly,
Madame Ginger


Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

3 σχόλια
  1. Γεια σας δύο ερωτήματα έχω: το πρώτο είναι τι κάνουμε όταν μυρίσουν τα βετεξ! Και πότε πετάμε τα σακουλάκια όπου φυλάσουμε το φαγητό; αυτά δε λερώνουν ποτέ, τα πλένεις και τα ξαναχρησιοπιείς έτσι δεν είναι; άρα είναι για μια ζωή;

    • Αιμιλία καλησπέρα. Ενώ γενικά δεν συνιστούμε την πολλή χρήση χλωρίνης, στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να βουτήξεις τα πανάκια καθαρισμού σε μια λεκανίτσα με νερό και λίγη διαλυμένη χλωρίνη. Άφησέ τα για 15-20 λεπτά κι έπειτα ξέπλυνέ τα πολύ καλά, φορώντας γάντια κουζίνας. Κάθε τόσο βέβαια, να τα αντικαθιστάς με καινούργια. Τα σακουλάκια με ziplock κανονικά είναι μιας χρήσεως. Όμως προσωπικά -σε μια προσπάθεια να μειώσω την κατάχρηση πλαστικού- τα πλένω 2-3 φορές και τα επαναχρησιμοποιώ. Δεν είναι φτιαγμένα για μια ζωή, δυστυχώς (ειδικά αν τα γεμίζεις με όξινες τροφές, όπως τριμμένη ντομάτα, κομμένα λεμόνια κ.λ.π.).

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης