Στο Παγκράτι για καφέ, υγιεινό βρώμικο, brunch και mac n’ cheese (VIDEO)

20/06/2019 13:01 Παγκράτι

Gingerάκια αυτή τη φορά επιστρέφω στο αγαπημένο Παγκράτι (και θα επιστρέφω ξανά και ξανά), γιατί απ’ ότι φαίνεται είναι μια περιοχή που αγαπά το καλό φαγητό. Ξεκινώ την βόλτα μου με specialty καφεδάκι από δυό αδέρφια που θεωρούν τον καφέ τέχνη, απολαμβάνω υπέροχα αυγά και πίτσα σε “βρώμικο” all-day bar, ζαλίζομαι από τους σέξι μελάτους κρόκους του brunch μου σε μαξιμαλιστικό μπρασερί και ερωτεύομαι για πάντα ένα θεϊκό mac n’ cheese σε ένα πανέμορφο μαγαζί.

Δημιουργικά εγχειρήματα από δυνατές ομάδες που αγαπούν τις νέες τάσεις στο φαγητό, επενδύουν στη συνοικία του Προφήτη Ηλία και στον δρόμο της Ευφράνορος και κάνουν την πιο πρόσφατη πιάτσα του Παγκρατίου το νέο νόστιμο hotspot. Enjoy Gingerάκια μου και μην ξεχνάτε ότι επίσημα πλέον #EimasteToKalokairi!

Συντονίσου, κάνε subscribe γιατί την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 έρχεται νέα επεισοδιάρα #EatLikeALocal.

Σε ποια γειτονιά θες να πάμε στα επόμενα επεισόδια; Άσε μου το σχόλιο σου και μπορεί να με δεις να βολτάρω στη γειτονιά σου!

#LoveOnly,
Madame Ginger


Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.


Στο Madame Ginger, σας προτείνουμε εστιατόρια, καφέ, καντίνες, ταβέρνες και bar που έχουμε δοκιμάσει, μας αρέσουν και επιστρέφουμε στα τραπέζια και τις μπάρες τους για να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν. Χαιρόμαστε να διαφημίζουμε τα αγαπημένα μας στέκια δωρεάν και δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν χώρο εστίασης & διασκέδασης, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την αντικειμενικότητα μας.

1 σχόλια

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διαβάστε επίσης